Hvordan ta Epsom Salt for Magnesium

November 2

Magnesium sulfat, også kjent som Epsom salt, er en beroligende måte å øke kroppens magnesium nivå. Den beste måten å gjøre dette på er å ta en varm Epsom salt bath fordi kroppen absorberer mer av mineralet gjennom huden enn fra noen annen metode. Ikke bare et bad øke magnesium, det hjelper også med muskelsmerter og blekner forsiktig misfarging fra blåmerker. Sjekk alltid med legen din før du bruker Epsom salt hvis du er gravid, hvis du har en magnesiummangel som behandles med medisiner, eller hvis du har andre spesielle medisinske forhold å vurdere.

Bruksanvisning

Epsom Salt Bath

1 Fyll badekaret med varmt vann til det er to tredjedeler full, eller er full nok for deg å ta en vanlig bad.

2 Mål opp to kopper Epsom salt og legge til vann. Denne målingen er for en standard-størrelse kar. Hvis du har et mye større kar, kan du bruke tre eller fire kopper, avhengig av størrelsen på karet. Hvis du bruker et boblebad eller andre ikke-standard badekar, sjekk med produsenten for eventuelle sikkerhetstiltak som kan være nødvendig før du bruker den for en Epsom salt bad.

3 Bruk hånden til å blande Epsom salt og badevannet grundig ved forsiktig swishing gjennom vannet fra fronten til baksiden av karet. Badet bør være varm og behagelig å ta på, og ikke for varmt eller for kaldt.

4 kle og få i badekaret for en varm, avslappende bad. Sug i Epsom bad i minst 12 minutter for å få full effekt. Den magnesiumsulfat, kombinert med varmt vann, vil slappe muskler og lette bort smerter og plager, så gjør dette før sengetid vil hjelpe deg å sove. Du kan bo i lenger, men ikke gå over og suge til vannet blir kaldt. Kom deg ut av badekaret mens vannet fortsatt er varm, slik at musklene bli avslappet.

5 Gjenta dette badet prosedyren opp til tre ganger i uken etter behov. Balansering dine magnesium nivåer kan, ifølge Epsom Salt rådet, hjelpe deg å takle stress og hjelpe til bedre sirkulasjon og muskel og nerve helse i hele kroppen din.

Hint

  • Hvis du ikke har tid til en full bad, kan du fortsatt få noen nytte av magnesium i Epsom salt ved å dyppe slitne tær i en varm Epsom salt fotbad.
  • Selv om Epsom salt kan tas internt som et avføringsmiddel, ikke ta det på denne måten hvis du bare søker magnesium fordeler; avførings-løsne egenskaper av dette mineralet sammensatte vil skje om du vil ha dem eller ikke.
  • Alltid konsultere legen din før du prøver noen reseptfrie legemidler eller alternative behandlinger.

© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com