Good & amp; Bad Mat for magesår

August 2
Good & amp; Bad Mat for magesår

Magesår, også kjent som magesår, er preget av erosjon av slimhinnen i magen eller spiserøret. Dette gir sår som kan forårsake smerte, brennende følelse etter å ha spist og kvalme. Om lag 10 prosent av alle voksne i USA lider av magesår, ifølge Phyllis Balch, forfatter av "Resept for Nutritional Healing". Visse matvarer kan bidra til å avlaste magesår symptomer, og andre kan forverre denne tilstanden.

Flavonoid-rik mat

Good & amp; Bad Mat for magesår

Flavonoider er antioksidanter som forekommer naturlig i plantebaserte matvarer. Disse stoffene kan bremse veksten av Helicobacter pylori, bakterier som forårsaker de fleste magesår, ifølge University of Maryland Medical Center. Flavonoider kan også bidra til å forhindre skader på slimhinnen i spiserøret og magen. Tyttebær, løk, hvitløk, epler, selleri og te er rike kilder til flavonoider.

Vitamin K Foods

Good & amp; Bad Mat for magesår

Vitamin K er ansvarlig for produksjonen av blodplater som koagulere blodet og forhindre overdreven blødning. Det kan bidra til å redusere blødning av magesår, som kan fremme healing og hastighet utvinning, ifølge Balch. Gode ​​kilder til vitamin K inkluderer grønne bladgrønnsaker som grønnkål, spinat og bladbete.

Fiber-rik mat

Good & amp; Bad Mat for magesår

Foods høy i fiber kan bidra til å fremme helbredelse av magesår, ifølge University of Maryland Medical Center. Fiber kan også bidra til å hindre magesår fra utviklingsland i første omgang, gode kilder til fiber er frukt og grønnsaker, hele korn, brun ris og bønner og belgfrukter.

Fet mat

Good & amp; Bad Mat for magesår

Mat som inneholder mettet fett, som egg, meieriprodukter, fjærkre, svin og storfekjøtt, kan forverre magesår. Trans fett, som vanligvis finnes i stekt mat, prepackaged snacks og bakevarer, kan også forverre denne tilstanden. Mettet fett og transfett er vanskelig å fordøye, slik at de kan stimulere overskytende produksjon av saltsyre i magen, ifølge Balch. Denne syren kan erodere foring av fordøyelsessystemet, fremme dannelsen av nye sår og irriterende eksisterende sår.

Koffein

Good & amp; Bad Mat for magesår

Redusere eller eliminere inntak av koffein hvis du har magesår. Koffein er oftest assosiert med kaffe, men brus, te og sjokolade også inneholder dette stoffet. Koffein kan øke produksjonen av fordøyelsesenzymer syrer i magen, ifølge Balch.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com