10 liten Øvelser for å miste Belly Fat

January 28
10 liten Øvelser for å miste Belly Fat

Ti minutter er ikke mye tid til å komme i en god, fettforbrennende trening. Det betyr imidlertid ikke at det ikke er mulig. Ved å bruke avanserte treningsteknikker som komprimerer mye arbeid i løpet av kort tid, kan du slå det 10. minutt en eksplosiv fettforbrennende trening. Styrketrening trening, spesielt, bidrar til å direkte rettet mot magefett, ifølge "Xtreme Lean" forfattere Jonathan Lawson og Steve Holman.

10 x 10 Knebøy

Dette er en utmerket rask trening for å målrette hele kroppen, inkludert mageregionen. Knebøy ikke bare påvirker nesten hver eneste muskel i kroppen din, de også utløse frigjøring fettforbrennende hormoner som HGH (human growth hormone), Lawson og Holman skrive i "Xtreme Lean". Velg en vekt som du & # 039; re i stand til å utføre 15 til 20 knebøy repetisjoner, men gjør bare 10 reps. Rest 30 sekunder, og deretter gjøre et annet sett med 10 reps. Gjenta denne syklusen før du har fullført 10 sett med 10 reps. Dette bør ta ca 10 minutter, på det meste.

Full Body Negative-aksentuert Stiller

For denne raske øvelsen, plukke en sammensatt bevegelse for hver store muskelgruppe. Sammensatte bevegelser er multi-joint øvelser som er rettet mye av muskelfibre på en gang, for fettforbrenningen effektivitet. For eksempel, gjør knebøy for beina, lat pull-downs for rygg, benkpress for brystet, oppreist rader for skuldre, liggende triceps extensions og bar curls for biceps. Du vil gjøre ett sett av hver øvelse, etter en lighter oppvarming. Senk vekten på hver repetisjon til en langsom, seks andre teller, for åtte til 10 reps. Når du er ferdig den første øvelsen, eller knebøy, flytte umiddelbart til den neste.

Høy intensitet intervall trening

Hvis du måtte velge en trening for å forbrenne fett, og du bare hadde 10 minutter å gjøre det, høy intensitet intervalltrening eller HIIT, ville være et utmerket valg. Det skaper en etter-brenner effekt å zappe fett i flere timer etterpå, ifølge "The Abs Diet" av David Zinczenko. Har 10 minutter på en cardio maskin, slik som elliptisk, og utføre 30 sekunder, i nærheten-maksimal-innsats spurter hvert minutt for varigheten.

Tidsbestemt Økter

Tid er den viktigste faktoren i denne treningen, så du trenger ikke nødvendigvis bekymre repetisjoner eller sett. Plukk en øvelse, og velg en vekt som du kan utføre seks til åtte repetisjoner. I stedet gjør bare tre, hvile 10 sekunder, og gjør tre mer. Fortsett denne syklusen for hele 10 minutter. Hvis du kommer til det punktet hvor du ikke klarer eller ikke lenger kan gjøre en kontrollert rep, øke resten til 20 sekunder, deretter 30 om nødvendig. Hold vekten den samme for hele treningen. Denne teknikken fungerer også godt med super-sett, som kombinerer to øvelser og går frem og tilbake mellom dem.

Abs Double Drop-Sets

Dette kan kanskje være den raskeste og mest effektive, abs treningen du noensinne gjør. Zinczenko anbefaler å velge en øvelse for hver muskel av midtseksjonen. For eksempel, bruk hengende kne-ups for lavere abs, crunches for øvre abs, side bend for obliques, hyper-extensions for korsryggen, og omvendt crunches for tverrstilt abdominis (se hverandre i detalj på Bodybuilding nettstedet & # 039; s Exercise guide). Lawson og Holman anbefaler drop-sett for å øke intensitet og brenne mer fett. Du vil flytte fra en av disse øvelsene til neste uten hvile, gjør doble drop-sett. Dette betyr å gjøre et sett, redusere vekten litt, deretter gjøre et annet sett, redusere vekt igjen, og etterbehandling en siste sett til utmattelse.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com