Vekttap dietter for idrettsutøvere

March 17

For å gå ned i vekt og opprettholde muskel, du ønsker å spise mat med færre kalorier som er høy i protein. På denne måten kroppen har alle byggesteinene den trenger for å opprettholde muskler, men vil også bli tvunget til å brenne lagret fett til energi. Et godt kosthold for å oppnå dette innebærer begrenset forbruk av alle karbohydrater, med raffinerte karbohydrater helt forbudt.

Foods

Spis som en huleboer. Cavemen ville jakte på dyr og deretter kombinere dem i et måltid med friske frukter og grønnsaker; de ikke bake brød eller lage pasta. Karbohydrater kom i form av hele korn eller rotgrønnsaker. Dette er hva low-carb, anbefaler høy-protein diett. For folk bare starte dietten, vil en god middag bli et kutt av kjøtt med litt blandet salat. Dietten tillater noen fett, så doctoring opp din veggies er enkelt å gjøre. Sauteing greener, som Chard eller spinat, i olivenolje eller smør gjør dem mer spiselig for folk ikke er vant til å spise dem. Prøv å holde fettet fra olje eller smør til et minimum, men som fett er svært høy kalori.

Nesten alle typer protein er akseptabelt under disse diett retningslinjer. Imidlertid vil slankere kjøtt som kylling eller fisk gir høy protein, men mindre fett. Kylling og fisk er også typisk lavere i kalorier, så du kan spise mer av dem, og hjelpe deg til å føle fyldigere lenger enn rødt kjøtt. Egg er en annen god kilde til protein, fjerne eggeplommer og bare spise det hvite gjør dem svært lite fett. Tofu er en annen kilde til protein som er lavere i kalori enn rødt kjøtt; det kan ha et høyt fettinnhold skjønt, så spiser med måte å begrense kalorier.

Spis grønnsaker som er høy i stivelse, som squash, gulrøtter og artisjokker. Disse vil gi deg høy fiber karbohydrater. Bladrike grønnsaker kan inntas uten begrensninger, som de er lave i kalorier og næringsstoffer tett. Stivelse som poteter eller hele korn skal konsumeres på et begrenset grunnlag. Brød eller hvit ris bør holdes på et svært strenge minimum, siden de tilbyr svært lite bortsett raskt metabolisert sukker kalorier.

Spis ofte

Prøv å spise flere små måltider hver dag som inneholder protein. Dette vil holde deg følelsen fyldigere og blodsukkeret mer konstant gjennom hele dagen. Å spise protein ved nesten hvert måltid vil også holde dette byggestein regelmessig tilgjengelig for musklene dine. Når kalorier er vesentlig begrenset, kan kroppen begynner å bryte ned sin egen muskel i et forsøk på å drive seg selv. Å spise protein kan bidra til å begrense denne effekten.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com