Hvordan å telle kalorier med mat grupper

September 14

Telle kalorier ved matvaregruppe er en fin måte å hjelpe deg å bedre forstå komponentene i et sunt kosthold. Når du bestemme din daglige kalori behov, basert på dine personlige mål, så kan du begynne å lære hvordan du bruker de ulike matvaregruppene å telle kalorier.

Bruksanvisning

1 Fokus på matvaregrupper, og starter med korn. Velg hele korn enn raffinert "hvite" korn når det er mulig. Bruk følgende omtrentlige kalori teller for vanlige korn:

1 bagel: 300 kalorier
1 skive brød: 70 kalorier
1 engelsk muffin: 150 kalorier
1 pitabrød: 150 kalorier
Brun ris (1 kopp): 200 kalorier

Hvis du forstår hvor mange kalorier er i kornene du vanligvis spiser, kan du lett telle disse kaloriene hver dag.

3 Grønnsaker og frukt er generelt lav i kalorier, så du oppfordres til å spise mange av dem (5-7 porsjoner / dag). Grønnsaker er spesielt lav i kalorier - så lav, faktisk, at du ikke engang trenger å telle disse kaloriene. For eksempel, en kopp av salat har 10 kalorier. Fokuser i stedet på å telle kalorier i noen dressinger eller sauser. Frukt tendens til å være litt høyere i kalorier, men likevel er en lav-kalori mat valg. Mange vanlige frukt falle i 100-200 kalori-serien.

4 Telle kalorier i meieri gruppen er litt vanskeligere. Vanligvis, full-fett daglig produkter er høyere i kalorier. En kopp skummet melk, for eksempel, har 80 kalorier, mens en kopp hele melk har 150. For å telle kalorier ved meieriet, bruker du følge generelle retningslinjer:

1 kopp melk er rundt 100 kalorier
1/4 kopp ost er rundt 100 kalorier
1 kopp yoghurt er rundt 150 kalorier

5 spise visse typer oljer er faktisk bra for hjertet, ifølge Harvard School of Public Health. Hold deg til sunnere oliven og raps olje, og det er lett å telle kalorier i denne maten gruppen. En ss. olivenolje har 120 kalorier.

6 Kjøtt kalorier kan noen ganger være vanskelig å telle, men holde seg til noen sunnere valg vil hjelpe deg å telle kalorier lett. Plukk flere kjøtt valg og skrive ned kaloriinnholdet. Før lang tid, vil du ha dem utenat. Husk at en 4 oz. del av kjøtt er omtrent på størrelse med knyttneven din.

Kyllingbryst (4 oz.): 130 kalorier
Kalkunbryst (4 oz.): 140 kalorier
Laks (4 oz.): 180 kalorier
Mørbrad biff (4 oz.): 230 kalorier


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com