Beste metode for Ørevoks fjerning

April 9

Beste metode for Ørevoks fjerning


Ørevoks er et naturlig produkt som beskytter øret fra vann og infeksjon. For lite ørevoks øker muligheten for smitte, men for mye kan også forårsake infeksjon samt hørselstap. En lege kan gi den beste behandlingen for ørevoks fjerning, men det er også nyttig å vite de beste produktene og hjem rettsmidler tilgjengelig.

Legens Treatment

Den beste metoden for ørevoks fjerning, ifølge American Hearing Research Foundation, er av en lege under direkte visjon. Denne metoden innebærer en lege eller andre profesjonelle plassere en metall spekulum i øregangen, og deretter fjerne voks med et instrument som kalles en ørevoks skje, en myk sugeenhet og tang. Den ikke-kirurgisk prosedyre blir ofte utført med et mikroskop for å undersøke forstørrelse. I noen tilfeller, krever denne fremgangsmåte et besøk i en øre-ekspert.

Ørevoks fjernelse av en lege øker sannsynligheten for at alle de påvirket voksen er fjernet, og at det er gjort en sikker måte.

Over disken

Et øre-dråpeoppløsning er det beste produkt for personer med liten til moderat ørevoks oppbygging, i henhold til AHRF. Over-the-counter produkter som hjelper med ørevoks fjerning er blandinger av olje og peroxide. Hydrogenperoksid er ikke til stede for å oppløse ørevoks, men snarere er mekanisk i å flytte voks ut av øregangen.

Øredråper er ikke anbefalt for personer med en trommehinne perforasjon. Enzymbaserte øredråper er mer sannsynlig å forårsake en allergisk reaksjon, og derfor olje- og peroksydoppløsninger er de mest effektive produkter.

Hjem Utbedring

Vann kan være like, eller mer, effektivt enn over-the-counter ørevoks-fjerning dråper. Ved hjelp av vann for å fjerne voks kalles ofte vanning eller syringing. Det innebærer å sette vann inn i øregangen i to til tre minutter for å la væsken brytes opp og bløtgjøre voksen, og deretter ved hjelp av en sprøyte for å fjerne vannet og voks fra øret.

Denne metoden kan være farlig hvis en person har en perforert trommehinne fordi vann og voks kan flytte inn i mellomøret, forårsaker infeksjon.

Noen mennesker bruker en vann-pick-enheten til å sprøyte vann inn i øregangen, men det har ikke vist seg å være mer effektivt enn sakte flom øregangen med vann.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com