Undergraduate Athletic Training Program

January 13
Undergraduate Athletic Training Program

Athletic trenere forebygge og behandle skader, veilede skadde idrettsutøvere gjennom utvinning og sikre idrettsutøvere bruker riktig utstyr. Hvert år behovet for atletisk trenere øker i etterspørselen. Dette gjør atletisk trening et populært yrkesvalg, i henhold til "US World og News Report." Med en lav jobb omløpshastighet, er utdanning viktig for å sikre en jobb. The University of Texas, Ithaca College, California State University på Long Beach og Michigan State University konsekvent topper listen over beste undergraduate atletisk opplæringsprogrammer utgitt av "US World og News Report" hvert år.

University of Texas

The University of Texas har studentene mulighet til å motta en Bachelor of Science grad i atletisk trening. Programmet er fullført gjennom universitetets Department of Kinesiology og helseopplysning. De fire-årig program forbereder studentene for yrker i atletisk trening, samt å passere sin sertifisering eksamen. Studentene arbeider i klasserommet så vel som i kliniske settinger. Studentene vil også bruke tid på å observere nåværende atletisk trenere.

Ithaca College

Ithaca College er en liten, privat høyskole ligger i New York. Ithaca har tilbudt studentene mulighet til å få en lavere Athletic Training grader for siden 1980-tallet --- før atletisk trening ble anerkjent som en alliert helse yrke. Studentene tilbringer fire år på å studere treningsfysiologi, skade vurdering, menneskelig bevegelse og terapeutiske øvelser for idrettsutøvere. Studentene tilbringer tid i klasserommet og jobber med skoler og helsesentre for klinisk anvendelse av sine ferdigheter.

California State University i Long Beach

California State University på Long Beach er et offentlig universitet som tilbyr lavere Athletic Training grader. Skolen tilbyr et omfattende program ved å fokusere på akademisk og klinisk trening. Opplæringen omfatter risikostyring, skade evaluering, skade vurdering, skadeforebygging, patologi av skader og akutt pleie. Studentene er forberedt på å sitte for deres bord sertifisering samt ta på entry level stillinger i skoler og helseinstitusjoner.

Michigan State University

Michigan State University tilbyr en lavere atletisk treningsprogram gjennom skolens avdeling for kinesiologi. The Bachelor of Science grad i kinesiologi med vekt på atletisk trening. Programmet er spesielt utviklet for personer som ønsker å jobbe innen idrettsmedisin. Trening er i klasserommet så vel som gjennom feltarbeid. Kurs fokus på førstehjelp, personlig sikkerhet, psykologiske påvirker av sport, sports-relaterte skader og sykdomslære og fysisk vekst av idrettsutøvere.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com