Naturlige alternativer til kreftbehandling

November 23

Kreft er en unormal vekst av celler som sprer og vokser, fortrenge friske celler, trekke næringsstoffer fra vev og forstyrre prosessen med normale kroppsfunksjoner. Det finnes en rekke naturlige alternativer til kreftbehandling.

årsaker

Det er mange årsaker til kreft; disse inkluderer et dårlig kosthold, virus, dårlig allmenntilstand og miljøgifter. Røyking er en av de mest vanlige miljøgifter og kan forårsake kreft i lunge, mage, bryst, spiserør og prostata.

Forebygging

Kosthold spiller en betydelig rolle i å forebygge kreft. Ved å begrense bearbeidet mat, høy fett meieriprodukter og mettet fett, og øke grønnsaker, frukt og helkorn, kan utviklingen av kreft bli redusert, og dermed tilbyr beskyttelse mot giftige kreftbehandling.

terapi

Mind-kroppsterapier er ikke invasiv, noe som gjør dem et tryggere alternativ. Disse legemidlene inkluderer akupunktur, hypnose, aromaterapi, healing touch, guidet billedspråk, og massasjeterapi.

kinesiske urter

Ifølge Mayo Clinic, studier tyder på kinesiske urter kan krympe svulster, bedre respons på behandling, og redusere bivirkninger.

kosttilskudd

Høypotent vitaminer, mineraler og antioksidanter kan forbedre immunforsvaret, hemme kreft vekst og hindre vev og celleskader. Disse kosttilskudd inneholder grønn te ekstrakt, quercetin, hvitløk, linfrø olje, vitamin K og C, og elligatannins.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com