Wrist Wraps for vektløfting

November 9
Wrist Wraps for vektløfting

Wrist wraps er ment å forbedre grep rundt en vektstang, dumbbell eller motstand kabel maskin. Wraps tvinge deg til å konsentrere deg om målet muskelgrupper når du trener ved å sikre håndleddet til en vekt. Wrist wraps kan også redusere stress og tretthet håndleddene og hendene opplevelse under en vektløfting økten.

Wrist Wraps

Wrist wraps er en enkel og effektiv vektløfting tilbehør. Stroppene er produsert med slitesterke stoffer som nylon, bomull, lær og semsket skinn, ifølge Weightliftingbelts.com. Løfteapparatet er utformet med en løkke og lang stropp som er sydd sammen ved motstående ender; eller noen ganger med borrelås nedleggelser.

Hvordan Wear

Å bære vektløfting stropper, første stedet du hånden gjennom løkken og la stroppen til å henge mellom tommelen og pekefingeren. Deretter fast binde stroppen rundt håndleddet og helt enfold stroppen rundt en bar to ganger. Til slutt, igjen sikre håndleddet ved å føre stroppen gjennom løkken.

Wrist Wraps Fordeler

Wrist wraps kan gjøre deg i stand til å trene oftere med tyngre vekter og flere repetisjoner. Ofte når du utfører en øvelse grep blir svekket i løpet av et sett. Når hendene dine på en vekt er svekket, du blir tvunget til tidlig å konkludere settet fordi du ikke lenger er i stand til å bære vekten. Iført håndleddet wraps krever at du kan konsentrere deg om å trene de musklene du er målgruppe, snarere enn de du ikke er. Ved å fokusere på en bestemt muskel uten begrensninger, kan du få styrke og muskelstørrelse. Uten å klare å eksos målet muskler under trening, er du ikke inspirerende muskelvekst.

Wrist Wraps Ulemper

WeightLiftingBelts.com anbefaler først og fremst på seg leddet brytes kun når du løfter tunge vekter. Hvis du stadig bruker stropper, kan du hemme utviklingen av musklene i underarmene. En uforholdsmessig bygge er skjemmende, og det kan øke sannsynligheten du vil lide leddsmerter, muskel tårer eller andre skader. Ikke slik at underarmene og grepet for å styrke kan ha en innvirkning på den samlede løfte styrke, selv for lettere vekter.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com