Aktiviteter for barn i Twin Cities

May 13
Aktiviteter for barn i Twin Cities

Twin Cities - Minneapolis og St. Paul, Minnesota - er så kalt fordi de sitter ved siden av hverandre, noe som gjør reisen mellom dem for arbeid eller underholdning lett. Minneapolis er den største byen i staten og St. Paul er statens kapital. De to byene og rundt hovedstadsområdet gir et bredt spekter av aktiviteter for barna.

Kid-Friendly Museer

The Minnesota barnemuseum (mcm.org) i sentrum av St. Paul handler om å la barna lære gjennom utforskning og lek. En bemerkelsesverdig utstilling på museet er Earth World, hvor barna kan utforske de naturlige habitater av Minnesota, inkludert skoger og våtmarker. Barn kan klatre gjennom en maurtue og later til å være en turtle.Other utstillinger inkluderer Our World - et barn-størrelse byen - og verden fungerer, hvor barna utforske og undersøke hvordan ting er gjort. The Mill City Museum (millcitymuseum.org) i Minneapolis ligger i ruinene av det som var den største kornmølle i verden. Museet lærer barn i alle aldre om historien til Minneapolis elvebredden, mel mill industrien og byen. Utstillinger inkluderer et steke lab, der barna kan delta i brød gjør demonstrasjoner, og den åtte etasjers Mel Tower heistur.

animal Encounters

Como Park Zoo og Observatory (comozooconservatory.org) i St. Paul er både en liten dyrehage og botaniske hage, med 1300 dyr fra hele verden, inkludert isbjørn, giraffer, bison, orangutanger, tigre og pingviner, bare for å nevne få. Den botaniske hagen har eksotiske planter fra hele verden. For et mye større zoo erfaring, Minnesota Zoo (mnzoo.com), i Twin Cities forstaden Apple Valley, er hjemmet til mer enn 4100 dyr, inkludert sjeldne, truede og lite kjente arter. Dyrehagen har en rekke programmer spesielt for barn, inkludert klasser der barna får til å samhandle med noen av dyrene.

Friluftsliv

Armatage Park (minneapolisparks.org) i Minneapolis er ideell for en varm sommerdag med barna. Den romslige Parken har et stort, fargerike lekeplass med flere sklier og klatrestrukturer. Det inkluderer også et plaskebasseng for små barn, en skate park, idrettsbaner og et rekreasjonssenter som tilbyr et utvalg av barnevennlige klasser. Parken har rikelig med giganten, skyggefulle trær, perfekt for en familie picnic. Valley Fair Amusement Park (valleyfair.com) i forstaden Shakopee Minneapolis gir hele dagen underholdning for hele familien. Parken har både spennende berg-og dalbaner og mer familievennlige turer. Parken har også Soak City vannpark, som inkluderer en 350 000-gallon bølgebasseng, hastighet og tube lysbilder, og en interaktiv splash stasjon for de yngste barna.

Mall of America

Du kan tilbringe en hel dag i Mall of America (mallofamerica.com) med barna og fortsatt ikke gjøre og se alt det har å tilby. Attraksjoner mest tiltalende til barna inkludere Nickelodeon Universe - en innendørs fornøyelsespark som har barnevennlige turer og gir muligheter til å møte populære Nickelodeon tegn. Kjøpesenteret er også hjem til SEA LIFE Minnesota Aquarium, med 10.000 sjødyr, slik som haier, rokker, tropisk fisk og ål. Barn kan plukke opp og undersøke livet i havet, for eksempel en stjerne fisk, i trykk på tanken. Andre attraksjoner på Mall of America har en gigantisk Lego butikk med lekebord, minigolf, og en gigantisk speil labyrint.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com