Problemer med Invisalign

April 17

Invisalign er en kjeveortopedisk sett med tenner skuffer som øver press på tennene; dette presset gjør tennene flytte inn i sitt nye plassering. Pasienter som har valgt for Invisalign behandling framfor tradisjonell tannregulering rapporterer både negative og positive erfaringer med behandlingen. Ifølge sine kontoer, noen av problemene var en overraskelse og kan ha påvirket deres beslutning om å velge denne formen for behandling.

Effekt på Tale

Når kjeveortopedisk pasienter er iført sine Invisalign skuffer, kan de merker at talen er berørt; Dette er først og fremst skjer fordi kantene av skuffene forstyrre bevegelsen av lepper og tungen som munnen forsøk på å danne ord. Dette påvirker på tale kanskje følte seg mest i begynnelsen av Invisalign kjeveortopedisk behandling; som pasienter videre til påfølgende behandling skuffer, kan de merker at skuffene ikke forstyrrer tale så mye som de gjorde i begynnelsen.

Smertefull Vedlegg Knapper

Den orthodontist må ha noe å feste skuffene for å fremme tann bevegelse; vedleggene (eller knapper) er små sement og pimpstein knapper som er limt inn på noen av tennene til pasienten. Som pasienter har sine tenner forberedt på knappene, vil orthodontist gjelde syre til tennene for å etse dem for limet. Antall knapper som trengs avhenger av graden av tannen forskyvning. Ved slutten av Invisalign behandling, blir knappene slipes bort; pasienter som potensielt kan miste noen tannemaljen som de er under denne del av behandlingen.

Button Synlighet

Selv om knappene er de samme farge som pasientens tenner, kan de være synlige hvis de er limt fast til fortennene. Når pasienter smil, vil knappene dukke opp. Hvis knappene er limt til tennene lenger til baksiden, kan de gni innsiden av pasientens kinn når de har de ortodontiske skuffene ut; mens de er ute, kan knappene gni mot den indre kinnene og små sår kan utvikle.

Dårlig ånde

Fordi Invisalign systemet ikke tillater spytt å vaske over pasientens tenner, pasientene ofte merke at de har en veldig tørr munn og dårlig ånde. Den irritasjon forårsaket av skuffene og knapper kan også bidra til halitosis (dårlig ånde). De bør også forberede seg på muligheten for at de kan utvikle hulrom siden spyttet de produserer kan ikke skylle av sine tenner og fjerne overs stoffer. De kan minimere dårlig ånde, tørr munn og potensial for hulrom ved å drikke rikelig med vann og pusse tennene trofast hver dag.

Endre Bite

Som bite endringene, vil pasienter som bruker Invisalign bite innsiden av kinnet sitt mye oftere. Siden de er fortsatt i bruk til sine gamle bite, tygge de i måten de er vant til å tygge og tror ikke å gjøre justeringer for å tillate den nye plasseringen av tennene. Således, som pasienter tygger, de bite ned på deres indre leppe eller kinnet. Hvis dette skjer, bør pasientene sørge for å skylle umiddelbart med en pålitelig antibakteriell vask munnen.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com