Hvordan forebygge fedme hos barn

July 17

Hvordan forebygge fedme hos barn


Ifølge American Pediatric Association, 17% av amerikanske barn i alderen 2 til 19 er overvektig, noe som gjør fedme virke som en epidemi. Det er flere viktige faktorer som du kan gjennomføre for å oppdra et friskt barn og forebygge tidlig fedme, noe som kan føre til større helserisiko for resten av livet.

Bruksanvisning

1 Utvikle en plan som en familie for hvordan du kan ha sunne matvaner. Lær barna dine hvordan du spiser sunt og la dem hjelpe planlegge måltider. La barna hjelpe lage mat. Gjør det til en morsom tid hvor alle salgsstrategier. Se hvor stolt barn er av sine prestasjoner.

2 Gjør innkjøp av en morsom opplevelse. Barn kan bidra til å gjøre listen og finne varene i butikken. Sett fargerik mat på bordet: grønne og gule grønnsaker pluss brune (fullkorn) brød. Dette kan være mat som barnet bidratt til å plukke ut.

3 Spis sammen og lage familiens måltider en deling erfaring. Snakk om dagen eller planlegge din neste ferie. Gode ​​tider kan være hadde og delte rundt et middagsbord. Begrens spise ute; restaurant menyer tendens til å være høyere i kalorier. Hvis du spiser ute, gjør det bare for spesielle anledninger i stedet for en ukentlig begivenhet. Snakk om hva du vil spise før du går til restauranten.

4 Pakk ditt barns lunsj for skolen. En skole lunsj med all-biff hot dog på en hel-korn bun, lettmelk, bakte frites og en appelsin inneholder 764 kalorier og 26,9 gram fett, og ikke minst natrium eller sukkerinntak.

5 Kom deg opp og flytte med barna. Enhver trening er en god måte å forbrenne kalorier. Hopp, hoppe tau, leke gjemsel. Legge til litt trening i din daglige rutine, og at barnet ditt vil alltid resultere i en sunnere livsstil.

6 Sett et eksempel og lage sunn spise en familie affære. Barn er mye mer tilbøyelige til å følge føre. Hvis du lede en sunn livsstil så vil det være mye lettere for deg å håndheve sunne matvaner med barna. Ved å binde seg til sunne vaner som en familie, alle kan støtte og oppmuntre hverandre. Gjøre små endringer nå kan bety en stor forskjell i alles liv, og vil gi barnet den beste muligheten for å opprettholde en sunn vekt i løpet av sine voksne år.

Hint

  • Fedme er ikke bare ditt barns problem. Det er et problem at hele familien må være involvert i å løse.
  • Sett trygge, oppnåelige mål som alle vil forplikte seg til og være realistisk. Arbeidet med å holde vekten eller gå ned i omtrent ett pund per måned.
  • Nesten 25% av barns daglige kaloriinntak kommer fra snacks. Vær forsiktig med hva snacks du la barnet ditt har, og sørge for at du alltid vet hva barna har for snacks.
  • Aldri la barna spise foran TV-en. Barn som spiser foran TV forbruke 167 flere kalorier for hver ekstra time med TV overvåket blant annet en større andel av sukkerholdige drikker, rask mat og andre produkter annonsert på TV.
  • Overvektige barn har større risikofaktorer inkludert bein og felles problemer, søvnapné og sosiale og psykiske problemer som selvtillit. Det er ikke bare helsemessige konsekvenser, men også sosiale konsekvenser for overvektige barn.

© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com