Anbefalte bruksområder for Tea Tree Oil

August 9

Anbefalte bruksområder for Tea Tree Oil


Melaleuca olje, ofte referert til som tea tree olje, er en blek gul olje, som er hentet fra bladene av Melaleuca Alternifolia, en tre hører hjemme i Commonwealth of Australia. Brukt i tusenvis av år av opprinnelig stammer, ifølge Hjem rettsmidler Web, inneholder denne oljen naturlige egenskaper som er muligens effektive for behandling av ulike typer virus, bakterier og sopp. For en person som er interessert i naturlig rettsmidler, er det flere foreslåtte bruksområder for tea tree olje. Ta alltid kontakt med lege før du bruker noen alternative behandlinger.

Sår hals og lunger

Tea tree olje har vært brukt tradisjonelt til å behandle sår hals, brystinfeksjoner, lunger og å rydde opp slim. Disse forholdene forekommer hovedsakelig på grunn av allergi, influensa, bihulebetennelse og forkjølelse. For å behandle disse forholdene, må du bruke en damp inhalasjon teknikk. Fyll en stor gryte med vann og kok opp. Fjern gryten fra varmen og tilsett 2 til 3 dråper tea tree olje. Ved hjelp av en standard størrelse badehåndkle, dekke hodet og lene seg over potten av vann. Pust dypt i fem til ti minutter. Fullfør denne teknikken nattlig for opp til fem dager.

munn betingelser

Tea tree olje er også nyttig for naturlig behandling av munnen forhold som plakk, oral candidiasis, gingivitt, dårlig ånde og betent tannkjøtt, samt irritasjon forårsaket av tannbehandling. Å behandle munnen forhold, skape en naturlig munnvann. Ta en kopp varmt vann og tilsett 3 dråper tea tree olje. Bruk dette munnvann opp til tre ganger daglig uten inntak. En annen måte å behandle en munn tilstand er å pusse tennene daglig med en blanding av tannkrem og en dråpe tea tree olje.

Burns

Tea tree olje er gunstig for å behandle brannskader, som olje er en eterisk olje og ikke altfor fettete. Å behandle en brenne med tea tree olje, først avkjøle det forbrente området med pakket is eller kaldt vann i ca 1 minutt. Påfør tea tree olje, og la oljen absorbere i det forbrente området for ca 1 minutt. Fortsett vekselvis mellom kjøle det forbrente området og bruke tea tree olje i ca 10 minutter. Bruk denne behandlingen to til tre ganger hver dag i opptil fire dager.

Candida albicans

En overvekst av Candida albicans, ofte referert til en soppinfeksjon, oppstår vanligvis i de orale og genitale områder hos mennesker. Tea tree olje er en anti-sopp og er nyttig for å rydde opp denne type soppvekst når det kombineres med andre candida behandlinger som kosttilskudd og kosttilskudd endringer. For internt bruk, bland 8 oz. vann med en dråpe tea tree olje og drikke daglig i en uke. Hver uke, øke mengden dråper tea tree olje til du kommer til 5 dråper. Bruk denne behandlingen for ikke mer enn fem måneder.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com