Zopiclone bivirkninger

July 9

Zopiclone er en reseptbelagte medisiner som brukes for å hjelpe deg å sove tilgjengelig i Canada, Storbritannia og andre europeiske land. Til tross for dens effektivitet som et sovemiddel, utgjør Zopiclone en risiko for bivirkninger hos noen pasienter.

Typer Vanlige bivirkninger

Vanlige bivirkninger av Zopiclone inkludere endringer i smak, diaré, kvalme, oppkast, munntørrhet, hodepine, svimmelhet, tretthet, tap av hukommelse, irritabilitet, forvirring, aggresjon og depresjon.

Egenskaper

Å drikke alkohol mens du tar Zopiklon har potensial til å forårsake alvorlig svekkelse. Ikke drikk alkohol mens du tar Zopiklon.

Tidsramme

Zopiclone er bare trygt for kortvarig bruk av fire uker eller mindre på grunn av risiko for fysisk avhengighet av stoffet. Hvis du utvikler en avhengighet og slutte å ta Zopiclone, kan du oppleve hodepine, muskelsmerter, svetting, skjelvinger og angst.

risiko

Hos noen pasienter, fører Zopiclone forekomst av søvne eller sove-kjøring. Disse hendelsene kan føre til alvorlige ulykker eller skader.

betraktninger

Zopiklon er ikke trygt for bruk under graviditet eller hos barn under 18 år hvis du har en leversykdom, muskelsvakhet eller myasthenia gravis, søvnapné eller respirasjonssvikt, er legen din ikke er sannsynlig å foreskrive Zopiclone grunn av sitt potensial bivirkninger.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com