Selvsikkerhet Opplæring for tenåringer

December 6
Selvsikkerhet Opplæring for tenåringer

Noen tenåringer har problemer med å stå opp for seg selv. Sjenanse, engstelse, kan en generell mangel på tillit og passivitet alle bidra til en skade i selvsikkerhet. Dette kan løses ved å trene som lærer tenåringer til å ytre sine meninger og stå opp for seg selv taktfullt, men bestemt og uten krenket andres rettigheter.

si nei

Noen tenåringer har problemer med å nekte forespørsler eller krav fra andre. Disse tenåringene kan sakte begynne å bygge bitterheten som deres tid og energi er alle tatt opp av andre. Lære å avslå en anmodning kan vanskelig. Men alltid sette andre først, det er å være for snill og kompatibel, vil til slutt føre til en tenåring til å føle seg utnyttet.

Bully-Proofing

Bullies nyte plukke de som ser ut til å være lav i tillit, svak vilje eller passive. Tenåringer kan lære å stå opp til slike individer med selvsikkerhet taktikk og ferdigheter. De kan øve kontrollere sin tone og utvikle en sterk kropp holdning til å la mobberne vet at de ikke er redd og vil ikke ned igjen. Opprettholde jevn, direkte øyekontakt med mobberen og deretter se bort er en annen metode de kan lære og praksis i selvhevdelsestrening. Lære å håndtere trygt med bullyism er noe mange tenåringer trenger, og en klasse eller gruppe på selvsikkerhet, eller mer spesifikt bullyism kunne hjelpe. Hvis du mistenker at din tenåring blir mobbet, enten på skolen eller på nettet, søke råd med en barnelege eller psykisk helsepersonell, fordi konsekvensene kan være ganske alvorlig.

Confidence Building

Jo flere tenåringer lære selvsikkerhet ferdigheter, jo mer deres selvfølelse og selvtillit vil vokse og jo mindre de vil føle at de må være altfor hyggelig og imøtekommende til alle. Selvhevdelsestrening kan styrke tenåringer til å være mer i kontroll over sine egne liv, og dermed føler seg mer sikker og bedre om seg selv. Et sitat fra boken "Hold opp til deg selv: Hver Kid guide til personlig makt og selvtillit" av Kaufman, Raphael, og Espeland, oppsummerer gevinsten av å lære å være påståelig: "Stikker opp for deg selv betyr å vite hvem du er og hva du står for, og være tro mot deg selv. "

måloppnåelse

Når tenåringer ikke overbelastes ned håndterer andres forespørsler og oppgaver eller bor i lammende frykt for en mobber, de er bedre i stand til å sette og nå mål og har mer tid til å arbeide på hva som er viktig for dem som individer. Kommunikasjon vil forbedre, og tenåringer vil finne seg selv å ta så vel som å gi komplimenter, stille spørsmål og motta forklaringer, og være i stand til å snakke med andre fritt om sine meninger og ambisjoner.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com