Akupunktur Detox For Carpal Tunnel Syndrome

August 8

Carpal tunnel syndrom forårsaker ødeleggende smerte og normalt påvirker de som gjør jobber som krever repeterende handlinger med hendene. Den carpal tunnel er passasjen i håndleddet der median nerve og sener kjøre gjennom, koble fingrene til musklene i armen. Når nerve eller sene stigninger, symptomer varierer fra brenning og prikking i hånden til ekstreme smerter som går opp armen.

Venstre ubehandlet, kan tilstanden føre til permanent nerveskade. Mer enn 400.000 operasjoner forekommer hvert år for å slippe carpal tunnel, men akupunktur detox kan gi et levedyktig alternativ behandling for å unngå operasjon.

Velge en akupunktør

Akupunktur, den gamle asiatiske metode for behandling av kroppen ved hjelp av strategisk plasserte nåler for å frigjøre og avgifte gjennom trykkpunkter, har blitt en anerkjent og allment akseptert praksis i moderne medisin. Velg din akupunktør så nøye som du ville velge en lege for din familie --- spesielt hvis du aldri har hatt akupunktur. Faktisk, mange leger nå tilbyr også akupunktur. USA har satt strenge standarder for akupunktører, med mange stater utøvere til å holde en mastergrad i orientalsk medisin og bestå en offentlig utstedt bord eksamen.

Hvis du bor i en stat som ikke krever en lisens til å praktisere, se etter en akupunktør sertifisert av den nasjonale kommisjonen for sertifisering av akupunktører. Finn ut hvor lenge hun har vært praktisere akupunktur, hvor hun trent og hvilke sertifiseringer hun holder. Akupunktur bør gi en fredelig, komfortabel opplevelse; å ha et godt forhold til din akupunktør er definitivt et must.

Typer og teknikker for Akupunktur

Du kan finne mange forskjellige akupunktur stiler og teknikker. Kunsten utviklet seg fra det gamle Kina, men har spredd seg til andre områder av Orienten, Europa og Amerika med variasjoner i lagt til original kunst. Flertallet av akupunktører øve kinesisk stil, men du vil også finne koreansk, som bruker hånden til å korrespondere med deler av kroppen og plager; Japansk, som bruker færre og tynnere nåler; og Auricular, som bruker punkter på øret.

Electro-akupunktur legger små elektriske strømmer gjennom nålene med mål om å redusere avta smerte og hevelse. Andre teknikker involverer urter, massasje og selv kopper suges på kroppen.

I et annet alternativ, laser akupunktur, stimulerer utøveren punktene med laserlys --- en teknikk som kan lindre carpal tunnel symptomer. Selv om akupunktur nåler forårsake ingen smerte når det brukes riktig, kan laser gir et foretrukket alternativ for de som er redd for nåler.

Akupunktur Detox for Carpal Tunnel

For å gjenopprette den naturlige flyten av qi (kroppens energiflyt) og blod, vil behandlingen bestå av nøye plassert, smertefri nåler settes inn punkter på hånden og håndleddet. Du kan føle press på akupunkturpunkter. Akupunktur kan føre til produksjon av naturlige smerte-frigivende kjemikalier. Din akupunktør kan sette nåler på andre punkter på kroppen i armer, ben, rygg og nakke å behandle andre bakenforliggende årsakene til carpal tunnel syndrom og for å finne blokkering av energi. Du kan supplere din behandling med fysioterapi og massasje. Antall behandlinger du trenger vil variere avhengig av alvorlighetsgraden og din respons på behandlingen.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com