Shampoo for å bli kvitt lus

May 13

Lus er insekter som lever på kroppen din og lever av blod. Hodelus spesielt kan spres lett fra person til person. Du kan kjøpe over-the-counter sjampo eller reseptbelagte legemidler for å bli kvitt lus.

symptomer

Lus kan finnes i flere steder på kroppen din. Hodelus lever på hodebunnen, men kan finnes bak ørene også. Body lus lever av blod, men kan leve på klærne, i sømmer eller folder. Kjønnshår lus infisere områder der du har kjønnshår. En viktig symptom for alle typer lus infeksjon er kløe. Du kan også se små røde nupper, eller hvit eller hvitaktig grå flekker som er eggene av lus.

Grunnleggende

Sjampo for å bekjempe lus i hovedsak er insektmidler. Over-the-counter produkter som kvitte seg med lus inneholder vanligvis enten pyrethrin eller permetrin. Noen produkter kombinerer pyrethrin og piperonylbutoksyd. Alle sjampo for lus er laget for å drepe både lus og egg, eller nits. Skall er hvit og ser ut som flass.

behandlinger

Populære over-the-counter behandlinger inkluderer Nix, RID og LiceMD. Rid inneholder både pyrethrins og piperonylbutoksyd. Hovedingrediensen i LiceMD er dimetikon, som ikke er et plantevernmiddel. Nix inneholder permetrin. Det er viktig å følge instruksjonene uavhengig av produktet du velger.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com