Liste over reflux medisiner

April 5
Liste over reflux medisiner

Enten du lider av reflux etter å ha spist for mye på middag eller du opplever det hele tiden, vet du akkurat hvor ubehagelig det kan være. Spiserøret bærer mat og væske fra munnen til magen. Når åpningen mellom spiserøret og magesekken blir svak eller slapper for mye, innholdet kommer tilbake opp, forårsaker halsbrann. Andre symptomer på refluks innbefatte hoste, astma, kvalme, brekninger, sår hals, vondt å svelge og dårlig ånde. Refluks er ofte behandlet med endringer i livsstil, men hvis de ikke er nok, snakke med legen din om tilgjengelige medisiner.

Antacida for milde tilfeller

Over-the-counter antacids, som tums, Maalox, Rolaids og Mylanta, er de enkleste medisiner for å hente når du er grepet av halsbrann. Disse stoffene gir rask lindring ved å nøytralisere magesyre. Flytende antacids gjør du en bedre av belegg slimhinnen i spiserøret og redusere mengden syre i magen. Vær oppmerksom på at effekten av antacids varer ikke lenge, og dukker for mange kan føre til diaré, forstoppelse og en elektrolytt ubalanse. Gastroenterolog Dr. Anish Sheth fortalte Fox News at han anbefaler antacida for mild reflux tilfeller, men oppsøke lege for mer vedvarende problemer.

H-2-reseptorblokkere

Du vil ha en enklere tid å få Pepcid AC, Tagamet, Axid AR og Zantac nå enn tidligere fordi disse stoffene er nå tilgjengelig over disk. H-2-reseptorblokkere gi deg langvarig reflux lindring ved å stoppe syreproduksjon i magen. Ta dem 30 minutter før du spiser fordi de tar lengre tid enn antacids å komme inn i systemet ditt. Bivirkninger av disse stoffene er hodepine, diaré, svimmelhet eller utslett, ifølge Medline Plus.

Protonpumpehemmere

Hvis du lider av hyppige, tilbakevendende reflux, spør din lege om protonpumpehemmere inkludert Prilosec, Nexium, Prevacid, Aciphex, Protonix og Kapidex. Sheth sier protonpumpehemmere er de mest vanlige medisiner som brukes til å behandle reflux fordi de er trygge og effektive for folk flest. Protonpumpehemmere stoppe syreproduksjon og bidra til å helbrede spiserøret. Bivirkninger er hodepine, diaré, forstoppelse, kvalme og kløe. Langvarig bruk kan sette deg i fare for infeksjoner og benbrudd.

Oral Suspension medisiner

Du har sikkert nådd for Pepto-Bismol etter overspising og erfarne lettelse. Pepto-Bismol og andre mikstur medisiner, for eksempel Carafate, lindre halsbrann, dårlig fordøyelse, kvalme, diaré og magesår av belegg spiserøret. Belegget er kortvarig, slik at disse stoffene er mest effektivt hvis du har sjeldne reflux symptomer.

reseptbelagte prokinetics

Jo mindre tid maten sitter i magen, jo mindre sjanse det har av å reise tilbake opp spiserøret og forårsaker reflux symptomer. Prokinetics som bethanechol og metoklopramid, aktiverer mat for å avslutte magen raskere. Leger foreskrive disse stoffene sjeldnere på grunn av bivirkninger, som inkluderer kvalme, diaré, oppkast, tretthet, depresjon, angst og bevegelsesproblemer. Antibiotikumet erytromycin fungerer på samme måte som prokinetics med færre bivirkninger, men fremdeles kan forårsake diaré.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com