Den beste helsen Olin

March 17

Den beste helsen Olin


Å bli syk er ubehagelig, og det setter også en demper på ditt sosiale og arbeidslivet. I stedet for på vei mot smertestillende midler og annen konvensjonell medisin, prøve mer naturlig rettsmidler for å hjelpe deg etterpå og komme tilbake på føttene.

forkjølelse

Forkjølelse kan være svært ubehagelig. Konvensjonell medisin ikke alltid hjelper, så naturlig rettsmidler kan hjelpe deg å komme tilbake på føttene raskere. Bland saften fra en sitron i to kopper vann med en teskje honning. Drikk blandingen to ganger daglig. Dette vil bidra til redusert lengden på sykdom. Å få nok vitamin C er viktig for å avverge forkjølelse eller redusere varigheten og symptomer på forkjølelse som allerede har utviklet. Prøv å drikke appelsin eller grapefrukt juice. Spise frisk sitrus eller tar kosttilskudd er også gunstig. Voksne kan ta to 500 mg tabletter per dag når en kald har utviklet.

mageproblemer

Hvis en mage tilstand er alvorlig, ledsaget av langvarig oppkast eller diaré, for eksempel gå til en lege med en gang. Peppermynte eller kamille te kan bidra til å avlaste en mindre vondt i magen. Et annet alternativ er å koke en kopp vann med en 1-tommers stykke fersk ingefær. La blandingen avkjøles, og tilsett saften fra en sitron og honning i vann. Drikk med en gang for mageknip lettelse. For flatulens eller diaré, oppløse en teskje kanel i varmt vann og drikke. Hvis kanel er for sterk, prøve å legge honning, noe som også bidrar til å lindre magesmerter. For forstoppelse, drikke mye vann og spise grønne greener å hjelpe til med avføring.

Influensa

Influensa kan komme med mange symptomer som hoste, muskelsmerter, oppkast, diaré og feber. Vitamin C, som kan tas av kosttilskudd eller er også rik på sitrusfrukter, bidrar til å øke immunforsvaret. Dette reduserer varigheten av influensasymptomer. Sink pastiller er også gunstig og bør tas ved første tegn på influensa. Hvitløk kapsler redusere virusets effekter og bør tas med en gang for å redusere ubehagelige symptomer.

hodepine

Hodepine kan være ødeleggende. Forbered en ispose og plassere den på baksiden av halsen eller smertefulle området av hodet ditt for rask lindring. Påfør forsiktig, men bestemt, press for å templer eller området av hodet som gjør vondt ved hjelp av pekefingeren. Masser hodet i en sirkulær bevegelse i 15 sekunder og gjenta til hodepine er ikke like intens. Rubbing området av halsen like under bunnen av skallen din kan også være nyttig. Spør en venn eller massasje profesjonelle til å jobbe ut knop i skuldre og nakke for å tilby noen lettelse.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com