Matvarer som inneholder vitamin B-12

December 12

Vitamin B12 er svært viktig for riktig funksjon av kroppen din. Mangel på vitamin B12 kan føre til hjertebank, tretthet og depresjon. Venstre ubehandlet, kan vitamin B12-mangel føre til anemi. Heldigvis er det matvarer som er svært høy i vitamin B12, og matvarer som inneholder vitamin B12 er lett å innlemme i kostholdet.

Lever

Selv om folk flest ville krype ved tanken på å spise leveren, er det faktisk den høyeste kilde for vitamin B12. Hvis du er bekymret for vitamin B12 inntak, vurdere å gjøre leveren del av kostholdet ditt.

Sjømat

Fisk som snapper og laks er svært høy vitamin B12 og veldig deilig å spise! Villfanget sjømat kan være høyere i vitamin innhold enn gården reist. Vær selektiv når du kjøper fisk.

Yoghurt

Yoghurt er høy i vitamin B12, og det gjør en fantastisk snack. Ikke bare er yoghurt bra for B12-mangel, men det gir kroppen din gode bakterier som hjelpemidler i fordøyelsen.

indrefilet

Den svin av dyr har en høy konsentrasjon av vitamin B12. Dette er en bonus for folk flest, fordi svin er deilig og lett å bruke i oppskrifter.

Spør legen din

Det er alltid best å spørre legen din før du bestemmer deg for å ta inn mer av en bestemt vitamin. Sjekk med legen din.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com