16-Week Måltider for å miste vekt

September 23
16-Week Måltider for å miste vekt

For å gå ned i vekt, må du spise en kalorifattig diett, som består av et bredt utvalg av sunn mat. Seksten uker på en diett er nok tid til å miste en respektabel mengde vekt, hvis du tar sikte på å tape mellom 1 og 2 lbs. hver uke. Du må imidlertid opprettholde motivasjon og engasjement, og du må følge visse retningslinjer.

kalorier

For å gå ned i vekt, må du forbrenne mer kalorier enn du forbruker. For de to første ukene av planen, bare spise 300 færre kalorier per dag enn du spiser i øyeblikket. På slutten av de to første ukene, hvis du har mistet mer enn 4 lbs., Deretter øke kaloriinntaket med 200 per dag. Hvis du har mistet mindre enn et pund, og deretter redusere kalorier med 200 per dag. Gjenta denne prosessen hver fjortende dag for de 16 ukene. Vær oppmerksom på at American College of Sports Medicine anbefaler at kaloriinntaket per dag ikke bør falle under 1200 for kvinner og 1800 for menn.

Frokost

Hvor mange mennesker kan falle ned på en vekt-tap plan er frokost, som typisk kornblanding og toast frokost kan være svært carbohydrate- og kaloririk. Trener Charles Poliquin anbefaler en frokost med kjøtt, nøtter og frukt. Selv om dette kan være ukonvensjonell og kan ta deg tid til å tilpasse seg, Poliquin mener at denne typen frokost bidrar til å øke energinivået og mental klarhet og kontrollerer mat sensitiviteter.

Lunsj

Et protein-pakket salat er en stor lunsjtid alternativ. Plasser et utvalg av mørkegrønne og fargerike grønnsaker i en container, tilsett litt kaldt kjøtt, fisk eller hardkokte egg, og noen nøtter, avokado, chili eller en olivenolje-basert dressing for ekstra smak. Hvis du er vant til å ha en sandwich til lunsj, foreslår ernæringsfysiolog Jonny Bowden bruker en fryde rød kål blad i stedet for brød, slik at du fortsatt kan ha en velsmakende on-the-go lunsj, men uten de ekstra karbohydrater og kalorier.

Kveldsmat

Kveldsmåltidet bør igjen være basert rundt protein og grønnsaker, men det betyr ikke at det må være kjedelig. Det kan være lurt å holde seg til en enkel kjøtt og grønnsaker middag, eller du kan prøve noe mer spennende. Prøv å lage en sunnere versjon av din favoritt pizza ved å bruke en hel-korn base, redusert fett ost og magert pålegg med ekstra grønnsaker, eller gå for en bun-mindre burger. Hvis du har noen ekstra kalorier til overs, kan du alltids legge i frisk frukt til dessert.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com