Slik tester for en magnesium mangel

August 18

Magnesium spiller en viktig rolle i vår helse, delta i mer enn 300 enzymatiske reaksjoner. Symptomer på magnesiummangel er hodepine, muskelkramper, alvorlige menstruasjonssmerter, forstoppelse, leddsmerter og ryggsmerter. Det kan være vanskelig for leger å teste for mangel fordi det meste av kroppens magnesium forblir i cellene, i stedet for i blodet eller urinen. Men det finnes flere laboratorietester som tilbyr en grad av informasjon om kroppens magnesium nivå. I tillegg kan legene vurdere hvorvidt en pasient lider av magnesiummangel på grunnlag av symptomene han oppviser.

Bruksanvisning

1 Utfør en 24-timers urin test for å fastslå den totale mengden av magnesium kroppen din er excreting. Etter å samle urinen, vil legen gi deg en injeksjon med en viss mengde magnesium, deretter samle urinen for ytterligere 24 timer for å finne ut hvor mye av magnesium kroppen din har beholdt. Hvis kroppen din har beholdt mer magnesium enn normalt, og legen din kan konkludere med at du er mangelfull i mineralet, og at kroppen din har beholdt magnesium fra injeksjons å kompensere for denne mangelen.

2 Planlegg en sublingual epiteliale test for å vurdere din magnesium nivå. En helsepersonell vil skrape under tungen med en tunge depressor å skaffe epitelceller, deretter sende denne prøven til et laboratorium for analyse. Denne metoden for testing tendens til å være mer nøyaktig enn den 24-timers urin test fordi den sjekker for magnesium i cellene, der det meste av det er til stede.

3 Evaluer din generelle symptomer for å avgjøre om de sammenfaller med felles indikatorer på magnesiummangel. Mange av disse symtoms, slik som ryggsmerter, menstruasjonssmerter og hodepine, kan være symptomer på et bredt spekter av sykdommer. Men hvis du opplever flere symptomer som kan peke til magnesiummangel, kan det hende at helsepersonell skal kunne bruke disse symptomene for å diagnostisere deg.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com