Fordelene av en Flat backswing

March 21
Fordelene av en Flat backswing

I golf, er en flat vingen en som går nærmere parallelt med bakken, mens en loddrett, swing er en som går nærmere vinkelrett på bakken. Legendary golfer Ben Hogan var berømt for sin flat backswing. Nåværende PGA spiller Chad Campbell har også et merkbart flat backswing. På den annen side, Jack Nicklaus, John Daly og Jim Furyk bruker veldig oppreist svinger. Selv ikke vanligvis ikke lært opp til nybegynnere, kan en flat backswing ha noen fordeler.

redusert Slicing

Kanskje den mest vanlig problem blant amatør golfere er slicing golf ball, eller treffer skudd som kurven drastisk fra venstre til høyre. En skive vanligvis resultater fra en utenforstående i swing planet, eller en der klubben er tatt tilbake bort fra kroppen under backswing og hentet inn nærmere under downswing. Denne bevegelsen fører til at klubben å skjære over golf ball, noe som resulterer i venstre mot høyre spinn. Med en flat backswing, er det nesten umulig å ta klubben på en utenfor-i banen, og du kan være i stand til å redusere slicing med denne stilen.

lavere bane

En oppreist swing vil få deg til å bringe klubben mot ballen med en brattere angrepsvinkel. Dette bratt nedover kompresjon på golfballen vil føre ballen til å sveve. En flatere sving generelt vil resultere i mindre nedover komprimering og lavere skudd. Lave skudd kan være en fordel når det blåser. Ofte vil du se profesjonelle golfspillere bruker en flatere sving når de prøver å holde ballen lavt.

mindre Spin

En grunn til ballen svever høyere fra en oppreist swing er fordi denne stil steder økt spinn på ballen. En stor mengde backspin generelt er fordelaktig rundt greenene, når du vil at ballen skal stoppe raskt. Med en driver, men du kan øke avstanden med mer roll. For mye backspin vil redusere mengden roll du får med denne klubben.

enkelhet

En oppreist vingen krever en høyere grad av skulder- og fleksibilitet og er kanskje en mer ukjent teknikk for begynnelsen golfspiller. En flat swing er mer beslektet med svingende et balltre - en mye mer vanlig bevegelse for mange mennesker. På grunn av sin enkelhet og lavere etterspørsel etter fleksibilitet, forblir en flat svinge flyet mye lettere å oppnå som golfere alder.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com