Skeletal Muscle System Definition

September 15
Skeletal Muscle System Definition

Menneskekroppen har tre typer muskelvev: hjerte, glatt og skjelettlidelser. Hjertemuskelen, som navnet tilsier, er muskel av hjertet. Glatt muskulatur er den muskel som linjer veggene i organer i kroppen, slik som tarmkanalen. Og skjelettmuskulatur, som du er trolig den mest kjent med, er muskelen festet til skjelettet.

Skjelettmuskulatur

Muskel- og skjelettsystemet av menneskekroppen består av bein, ledd, muskler og sener som tillater en rekke bevegelser. Det er hundrevis av skjelettmuskulaturen i kroppen. Hver skjelettmuskulatur inneholder muskelceller, bindevev, nerver og blodkar. Hver av dem er festet ved begge ender til et ben av bindevev. Nesten alle kroppens bevegelser involvere flere skjelettmuskulatur.

Kontroll

Skjelettmuskulatur er den eneste typen muskel som du frivillig kan manipulere. Mens hjernen styrer bevegelsen, er du klar over bevegelsene. Hjernen styrer også glatt og hjertemuskelen; Men det gjør det som svar på behovene til kroppen din. De er derfor ansett ufrivillig muskler.

Funksjon

Skjelettmuskulatur har flere grunnleggende funksjoner. Den mest åpenbare er dens evne til å gjøre deg i stand til å bevege seg fritt. Det er også medvirkende i å puste, postural støtte, varme og energiproduksjon.

handlinger

Det finnes to hovedtyper av skjelettmuskulatur. Flexors er muskler som reduserer leddvinkler. Eksempler er biceps og hip flexors. Ekstensorene er musklene som øker eller åpne opp en felles vinkel. Noen eksempler på ekstensorene inkludere triceps og quadriceps.

typer

Skjelettmuskulatur er sammensatt av fibre som kan karakteriseres som enten treg rykk eller raske fibere. Mens noen muskelgrupper er kjent som enten rask eller langsom twitch fibrene, de alle inneholder en blanding av hurtig og langsom. Hovedforskjellen mellom de to er i ytelse. Slow muskelfibre kontrakt og slappe av i et saktere tempo, og de kan utføre for lengre perioder av gangen. Slow muskelfibre er de som brukes i aktiviteter som langdistanse løping eller sykling. Hurtige fibrene brukes til mer eksplosive, små pakker med aktiviteter. Men raske fibere tretthet raskere enn slow-twitch.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com