Forskjellen mellom Flat Belly Diet og Firm Up i 3 uker

June 3

The Flat Belly Diet er en 1600-kalori-en-dagers diett basert på Middelnæringspyramiden. Det lover å miste opptil 15 pounds i 32 dager, med trening valgfritt. Det touts økende enumettet fett, og hevdet dette kontrollerer appetitten og mål magefett. Firm opp i 3 uker er en vekt-tap programmet blander kosthold, aerobic trening og styrketrening i en tre-ukers program som hoppe-starter vekttap og legger grunnlaget for fortsatt suksess.

program~~POS=TRUNC Kontraster

The Flat Belly Diet er akkurat som navnet tilsier - en diett. Til tross for løfte om fordelene med enumettet fett som en agent for å målrette magen fett, er kalori kontroll faktisk den grunnleggende prinsipp i Flat Belly Diet. Den eneste måten å miste magen fett er å bare miste fett, og for at du må forbrenne mer kalorier enn du forbruker. The Flat Belly Diet oppnår dette ved å tilby deg et måltid plan som reduserer kaloriinntaket til et slikt minimum at kaloriene du vil gå ned i fra daglig mosjon sannsynlig ikke vil være nødvendig å gå ned i vekt. Det er diskutabelt, men hvor lang tid en slik diett kan opprettholdes. Og anstrengelses valgfri tilnærming av planen vil høyst sannsynlig sette deg opp til å få tilbake den vekten du har mistet en gang normale spisevaner er gjenopptatt.

The Firm Up i tre ukens program tilbyr en mer helhetlig tilnærming til vekttap. I tillegg til å presentere måltid planer for å håndtere det aspektet av et sunt, kalorifattig diett, planen også for en time daglig mosjon som inkorporerer styrke, aerobic og fleksibilitet trening. Den fulle tittelen på dette programmet, "firmaet opp i 3 uker: Miste magen og brenne fett raskt - Forebygging Way," kan være litt misvisende i å fremheve magen fett tap spesielt. Hvis du går inn i programmet med øynene vidåpne for å forstå at det ikke er mulig å få øye-redusere underhudsfett kroppsfett, så er dette markedsføring taktikken er faktisk tilgivelig. Spis en sunn, velbalansert, lav-kalori diett; få minst 30 minutters daglig aerobic trening; gjøre styrketrening for å bygge muskel sammensetning og forbedre stoffskiftet. Dette er alle ting som de fleste leger og fitness eksperter foreslår er den beste måten å oppnå vekttap, og dette programmet omfatter dem alle.

Å miste fett og Toning Muscle

Ikke bli lurt av sleip reklame; det er ikke mulig å målrette fettet samlet rundt magen (eller noe annet område av kroppen din) for reduksjon. Men selv om du ikke kan spot-redusere fett, du absolutt kan bygge eller tone spesifikke muskler. Dette er imidlertid nesten en moot prestasjon hvis betydelige mengder fett overlegg muskelen du toning. Være praktisk om dine forventninger. Hvis du ønsker å miste mye vekt, er det ingen fast-and-enkel løsning. Det kommer til å ta tid, engasjement og arbeid. Den beste vektkontroll strategi er en som du kan innlemme i din rutine og gjøre en del av din generelle livsstil. Være i det for lang tid.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com