Body Typer av kvinner

June 7

Body Typer av kvinner


Losing og økende vekt kan være vanskeligere avhengig av en kvinnes kropp type. Kosthold og mosjon kan påvirke vekttap, men for noen kvinner, kan kroppstype spille en større rolle. Det er tre hovedkroppstyper, selv om ikke alle kvinner passer perfekt inn i en enkelt kategori. Det er vanlig for en kvinne å ha egenskaper som faller inn i en, to eller alle tre kategorier av typer kroppen.

ectomorph

Eksempler på en ectomorphic kroppstype kan sees i super Kate Moss eller skuespilleren Gwyneth Paltrow. Dette er "modelltype" body: mager, lang og hengslete med en liten benbygning. Ectomorphic kroppen vil ha smale hofter og en liten midje. Mens misunt for sine tynne kropper, kvinner med ectomorphic typer kroppen ofte sliter med å få vekt og muskler.

mesomorph

En kvinne som får gevinster vekt nær hoftene og lårene kan falle i mesomorph kategorien. Disse kvinnene vil ha en mer atletisk utseende ramme med brede skuldre, smale midjen og brede hofter --- en kroppstype ellers kjent som timeglass figur. Skuespilleren Halle Berry er ett eksempel. Mesomorphs tendens til å få både muskler og fett lettere enn ectomorphs.

endomorph

Kvinner med endomorphic kroppen typer tendens til å være overvektig og er disponert for å få vekt, ofte i mageregionen. Kvinner med endomorphic kroppstyper, slik som Roseanne Barr, vil generelt ha rikelig bryster, kortere ben, høy midje og rundere kroppsbygning. Mens muskel gevinst er lettere for endomorph kroppstype, kan disse musklene være underutviklet.

blandet

Det er vanlig for en kvinne å ha kroppen egenskaper som faller inn under hver kategori. Mens noen kan ha egenskaper begrenset til en type kropp, er denne sjeldne og ofte kroppstyper vil være blandet. Ecto-mesomorphs og endo-mesomorphs hovedsak har mesomorphic trekk, men deler like egenskaper med de to andre typene for eksempel en tendens til å få fett lett (endomorph) eller trimme midjen (ectomorph).


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com