Hvordan beregne Graviditet Weeks og trimester

March 11

Hvordan beregne Graviditet Weeks og trimester


Graviditet er en spennende tid med rask vekst og endring. Den gjennomsnittlige svangerskap varer i 40 uker, som er delt inn i tre trimester. I løpet av denne tiden, er barnets kropp utvikling, og kroppen din er i endring også. Å vite hvilken uke og trimester av svangerskapet du er i er svært viktig for å vite om du og barnet utvikler seg som du burde. Du kan også finne interessant informasjon om nøyaktig hvordan barnet vokser og endrer uke etter uke.

Bruksanvisning

1 Marker den første dagen av den siste menstruasjonen på en kalender.

2 Count frem en uke fra i dag for å markere uken en av svangerskapet. Fortsett denne metoden for telling og markere hvert av de 40 ukene av svangerskapet.

3 Merk av 12. uke av svangerskapet som i slutten av første trimester.

4 Mark begynnelsen av det 13. uke som i begynnelsen av andre trimester, deretter markere 28. uke som i slutten av andre trimester

5 Mark begynnelsen av 29. uke som i begynnelsen av tredje og siste trimester. Deretter markere slutten på den 40. uken som i slutten av tredje trimester, som også bør være forfallsdato.

Hint

  • Noen leger henviser til "svangerskapslengde", som er alderen på barnet fra tidspunktet for unnfangelsen. Dette vil være to uker mindre enn "menstruasjons alder", som regnes fra det siste menstruasjon.

© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com