Slik Spot vitamin D-mangel Symptomer

May 30

Slik Spot vitamin D-mangel Symptomer


Vitamin D-mangelsymptomer skyldes mangel på kalsium og fosfor absorberes av kroppen. Vitamin D er nødvendig for absorpsjon av disse næringsstoffer i kroppen for bygging av muskel og benstyrke. Se etter disse skiltene, særlig hos små barn, for å forebygge osteoporose eller værsyke.

Bruksanvisning

1 Legg merke til uforklarlige muskel eller skjelettsmerter.

Ofte er dette forveksles med tidlig revmatoid artritt eller andre forhold siden vage smerter av denne typen kan bety mange ting. Gå gjennom resten av symptomene for å se om vitamin D-mangel er mer sannsynlig enn andre ting.

2 Ta hensyn til nedsatt energi og problemer med å være motivert.

Disse klassiske tegn på depresjon kan være forårsaket av en vitamin D-mangel. 15 minutter av uskjermede eksponering for sol om dagen kan dramatisk øke kroppens vitamin D forsyninger og heve stemningen betydelig.

3 Watch barn for tegn på rakitt.

Vitamin D-mangel kan forårsake rakitt hos små barn. Dette er preget av forsinket tann utseende, bøyde ben, problemer med å stå eller å trekke opp, og andre misdannede bein strukturer som skallen eller sternum. Noen av disse forholdene bør rapporteres til lege for behandling raskt.

4 Legg merke til mulige årsaker til vitamin D-mangel.

Hvis du har mistanke om vitamin D-mangel symptomer er å legge opp, vurdere mulige årsaker for å se om det er en kobling. Meieri allergier kan knyttes, som bor i en svært overskyet klima, mangel på soleksponering, mangel på frukt og grønnsaker i kosten, over alder femti med mørkere hud, cøliaki, eller cystisk fibrose alle være relatert til vitamin D-mangel. Se en lege for blodprøver og offisiell diagnose.

Se flere tips om vitamin D-mangel og behandling alternativene nedenfor.

Hint

  • Få 15 minutter med soling uten solkrem en dag for å forbedre vitamin D-nivåer naturlig.
  • Legen din kan abonnere vitamintilskudd eller lysterapi.
  • Du kan også få A og D hydroxy 25 test som skal returnere vitamin D-nivåer mellom 40 og 80. Noen laboratorier vil merke 25-20 som normalt på grunn av eldre studier så pass på å be din lege for det faktiske antallet.
  • Se artiklene ovenfor for mer helseinformasjon og diagnose hjelp.

© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com