Hvordan behandle MRSA hos barn

March 21

MRSA er en forkortelse av en infeksjon som kalles meticillinresistente Staphylococcus aureus, en stamme av staph bakterier resistente mot vanlige bredspektret antibiotika. Denne smittsomme bakterier pleide å være ganske begrenset til sykehus og ofte funnet i post-kirurgiske pasienter, men disse dager MRSA er å dukke opp mer i allmennheten enn i helseinstitusjoner. Lære å identifisere og behandle MRSA hos barn vil bidra til å forhindre spredning.

Bruksanvisning

1 Sjekk ditt barn for tegn på MRSA eksponering, som kan inkludere utseendet av små, røde, kvise-type humper på hudens overflate. Disse kan fort bli åpne sår med drenering. Huden kan være varm å ta på, og utslippet kan ha en dårlig lukt. Hvis du oppdager slike tegn i barnet ditt, kan du besøke familien din lege umiddelbart.

2 Følg legens instruksjoner om tester og diagnose teknikker. Legen vil be om nesesekreter eller kanskje en vevsprøve for å teste for tilstedeværelse av bakterier. Mens du venter på resultater, beholde barnet isolert fra andre og at andre familiemedlemmer ikke bruker de samme håndklær eller klær som barnet.

3 Gi medisiner som anvist av legen. Vancomycin er ofte foreskrevet for MRSA. Kombinasjon medikamentbehandlinger kan også anvendes.

4 Oppmuntre alle i familien til å vaske hendene regelmessig og bære en alkohol-basert, antibiotika hånd-vask gel med deg når du drar hjemmefra. Dette er en av de beste tiltakene for å hindre spredning av MRSA.

5 Hold kutt og skraper dekket hvis barnet ditt har MRSA og er skadet på noen måte. Dette vil hindre spredning av MRSA-bakterier og oppmuntre healing.

Hint

  • Sørg for at barnet ditt tar hele kurset av antibiotika, selv om han begynner å føle seg bedre før det er fullført. Dersom forholdene ikke bedre i løpet av noen få dager starter på et antibiotikum, ta kontakt med barnets lege. Når et barn i husholdningen har MSRA, ikke dele personlige elementer som hårbørster eller tannbørster eller vaskekluter. Klær og sportsutstyr også bør ikke deles, som MRSA er svært smittsom og kan spre seg gjennom alt som kommer i kontakt med spytt, svette, nyse eller hoste dråper av den infiserte barn.
  • MRSA kan bevise spesielt farlig for små barn og eldre.

© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com