Om Health Care kuponger

March 24

Om Health Care kuponger


Ettersom prisen på moderne helsevesenet fortsetter å klatre astronomisk, er mange mennesker begynner å tenke at det må være en slags løsning som vil gjøre helsevesenet mer rimelig og tilgjengelig for den gjennomsnittlige borger. Helsepersonell gavekort er en foreslått metode for å gjøre nettopp det. Tanken er at helsevesenet kuponger vil vesentlig bidra til å senke prisen på helsetjenester og for å sørge for at alle borgere har tilgang til den.

Betydning

Begrepet societally støttet helsevesenet kuponger er svært viktig på grunn av det faktum at det foreslås en massiv endring i den tradisjonelle modellen for helsevesenet. Det er en komplett avgang fra enten sosialiserte eller privatisert systemer som for øyeblikket er på plass i de fleste land. Også helsevesenet kuponger er viktig på grunn av sin hot-knapp politisk status og deres ekstremt kontroversiell natur innenfor sfæren av den moderne politiske arena.

fordeler

Fordelene som talsmenn for helsevesenet kuponger hevder å være tydelig er eksepsjonelle. Helsepersonell kupong planer ville gi gratis grunnleggende helsetjenester til alle innbyggerne i et samfunn. I motsetning sosialiserte helsevesen, men helsevesenet kupong planer vil fortsatt tillate borgere å kjøpe ekstra dekning på egen regning, utover grunnleggende omsorg at bilagene ville gi. Dette talsmenn tror, ​​ville være den perfekte ekteskap mellom privatisering og sosialisering.

Risikofaktorer

De som motsetter seg helse bilag er like steinhard i sin posisjon. Noen hevder at helsevesenet kuponger er ikke radikal nok fordi de fortsatt tillater de mer velstående medlemmer av samfunnet mer tilgang til helsetjenester enn andre. På den andre siden av argumentet, det er de som hevder at økningen i beskatning som ville være nødvendig for å støtte helsevesenet kuponger er ikke rettferdig, og kan være katastrofalt økonomisk.

Tidsramme

Helsepersonell kupong planer er fortsatt bare det: planer. Det er mange støttespillere som mener at helsevesenet kupong systemer bør settes på plass umiddelbart, mens det er andre som helhjertet uenige og mener at helsevesenet kuponger ville være samfunnsmessig katastrofale. Omverdenen forblir relativt uvitende av bilag planer og så ingen reell konsensus kan nås for øyeblikket. Med andre ord, det er rett og slett usikkert om helsevesenet bilag vil bli realisert konsept når som helst snart.

Type

Det er selvfølgelig forskjellige typer helse kupong planer i eksistens. Den grunnleggende forskjellen mellom planene er hvor radikale de er og hva slags endringer de ville kreve. Områdene av differensiering tendens til å være et middel (hvordan skatter vil bli pålagt å støtte helsevesenet bilag) og metode (hva grunnleggende tjenester helsevesenet kuponger ville levere til sine mottakere).


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com