Indianar urte rettsmidler for depresjon

November 8

Indianar urte rettsmidler for depresjon


Indiansk kultur er gjennomsyret av tradisjon for holistisk medisin og naturpreparater. I århundrer forskjellige stammene brukt innfødte planter til å behandle en rekke tilstander og plager. Native American brukt ulike urte rettsmidler for å hjelpe folk å takle depresjon, stress, angst og spenning og forbedre den generelle mentale helse. Flere urter var ganske universell blant amerikanske indianerstammer for bruk med psykiske problemer og har blitt brukt til å hjelpe med mild til moderat depresjon.

Pasjonsblomst

Passiflora er noen ganger referert til som naturens beroligende og ble ofte brukt av mange indianerstammer for en rekke årsaker. Det fremmer avslappet søvn, beroliger nervene og reduserer angst og uro. Ifølge National Institutes of Health, er det liten fare for bivirkninger. De få tilfeller av rapporterte bivirkninger kan ha vært på grunn av urene produkter. Hvis du bestemmer deg for å prøve lidenskap blomst for depresjon, brygge en te fra selve anlegget i stedet for å bruke kommersielle produkter.

scullcap

American skullcap eller Scutellaria lateriflora ble mye brukt av indianere for å lindre nervøse spenninger og angst, det har også en rekke andre bruksområder. Det er best brukt i tinkturer eller te å bruke tørket skullcap. Alle deler av planten som er over bakken kan brukes, og bladene er antatt å være spesielt nyttig for brygging te. En vanlig beroligende te er laget med en blanding av sitronmelisse, scullcap og pasjonsblomst. Det har mange mineraler og vitaminer, men bør imidlertid ikke være ingested hvis du er gravid. Noen andre bruksområder er å bidra til å lindre smerter forbundet med menstruasjonssmerter og for å fremme menstruasjons helse.

andre urter

Andre urter som vanligvis brukes av ulike stammer inkluderer vill svart kirsebær og vill salat. Wild sorte kirsebær ble brukt til generelle mentale velvære og behandling av nervøse tilstander. Roten og bladene brukes til å lage en type beroligende te. Til tross for navnet, er det ikke søtt; i stedet, det er veldig bitter. Wild salat, eller Lactuca canadensis / Lactuca virosa, er kjent for sin "opium-lignende" effekter og brukes som en tonic for dempende nerver. Wild salat gis vanligvis som infusjon --- koke bladene i vann og la den sitte i 15 minutter, deretter drikke det to eller tre ganger om dagen. Eller det kan brukes som et skjær.

betraktninger

Selv om disse urte rettsmidler er fortsatt brukes av mange, bør depresjon bli tatt svært alvorlig. Hvis du er diagnostisert med større eller klinisk depresjon, alltid diskutere behandling med legen din. Det er lite klart vitenskapelig forskning tilgjengelig for å støtte at disse urter er nyttig for depresjon.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com