Mat for en pjokk med en Fever

June 1
Mat for en pjokk med en Fever

En feber er en kroppstemperatur på 101 grader eller høyere. Et barn kan ha det som refereres til som en lavgradig feber hvis hans temperaturen er mellom 99 og 100,9 grader Fahrenheit. En høy feber er en temperatur på over 103,6 °. Småbarn med feber ofte har redusert appetitt. Fokusere på å opprettholde hydrering i dine febrilsk pjokk å bruke mat som med høyt vanninnhold.

Supper og buljong

Hvis barnet ikke føler mye som å spise, og tilbyr klare supper som kylling noodle soup eller vanlig kylling kjøttkraft kan bidra til å holde barnet hydrert. Klare supper inneholder ikke krem ​​som kan forsure i barnets mage. Hvis barnet ditt har en hoste eller lunger som følger med feber, kan den varme suppen lindre disse symptomene også. Å gi suppe eller buljong til barnet ditt i en kopp med sugerør er en enkel måte for småbarn å spise den mens du gjør det morsomt på samme tid.

Ice Pops

Fôring barnet isen sprette laget av fruktjuice er en annen god måte å gi kalorier og hjelpe med hydrering under feber. Frukt spretter i dagligvarebutikker laget av 100 prosent fruktjuice er et godt valg, eller du kan lage din egen. Hvis du ikke har en vannis maker, hell saft i en isbit brett og dekke det tett med plastfolie. Sett inn en tannpirker inn i midten av hver kube og fryse dem helt. Når solid, fjerner plastfolie og pop kuber ut som miniatyr isen sprette som er perfekt for din skrantende pjokk. Du kan også fortynne fruktjuice med vann hvis du ønsker å redusere sukkerinnholdet i hjemmelagde isen sprette.

eplemos

Applesauce er myk og blid, og vil ikke irritere til barnets fordøyelsessystem når han er syk. Den inneholder også vitaminer og mineraler, og når nedkjølt, gir en velkommen avkjøling sensasjon når barnet spiser den. Se etter varianter uten tilsatt sukker. Som matvarer med høyt vanninnhold, applesauce bidrar til hydrat barnet fordi den inneholder juice.

gelatin

Gelatin er en barndom stift at de fleste barn elsker. Den er laget hovedsakelig av vann, noe som gjør det til et godt valg for å hjelpe hydrat en febrilsk barn. Sukkerfrie versjoner er tilgjengelig hvis du foretrekker dem. Gelatin er tilgjengelig i mange varianter og farger, og kan kuttes i morsomme figurer at småbarn kan også ha det gøy å spise.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com