Hva matvarer bør unngås hvis du har høyt kolesterol?

September 2

Å ha et høyt kolesterolnivå betyr at du bør vurdere å endre kosthold for å innlemme matvarer lavere kolesterol. Din høyt kolesterolnivå kan styres med endringer i kostholdet, spesielt hvis du vet hva matvarer inneholder høyere kolesterolnivå og unngå tidkrevende disse typer matvarer.

Betydning

De med høyt kolesterol eller enkeltpersoner som ønsker en sunnere livsstil bør velge matvarer som er lavest i kolesterol. Å ha høyt kolesterol kan sette deg i fare for flere helseproblemer, inkludert hjerteinfarkt.

Liste over Foods

Mat som er høy i kolesterol er:
Storfekjøtt
Innmat og biprodukter (for eksempel lever, magesekk, hjerte)
Egg (hele egg)
Helmelk og hele melkeprodukter (for eksempel smør, ost og yoghurt)
Noen skalldyr (spesielt krabbe og reker)

Funksjon

Kroppen produserer naturlig kolesterol, og om lag 25 prosent av kolesterol forbrukes gjennom daglige mat. God kolesterol, eller HDL, blir utnyttet av kroppen for voksende celler, hormoner eller bruke til andre sunne kroppsfunksjoner.

betraktninger

Mens gode kolesterolet, eller HDL-kolesterol, er nyttig til kroppen, er det en annen type, eller LDL som er "dårlige" kolesterol. Å spise mat med høyt kolesterol vil heve LDL tall, og dermed sette deg i fare for hjerteinfarkt.

fordeler

Spise en lav kolesterol diett kan bidra til å kontrollere kolesterol, samt gi en generell følelse av velvære. Gjør sunne måltid valg, for eksempel magert kjøtt, og mat med høyt fiber. Innlemming mørkegrønne grønnsaker også bidra til å holde kolesterolnivået i sjakk.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com