Verkende ben med røde nupper under huden

July 14
Verkende ben med røde nupper under huden

Å ha verkende ben med røde nupper under huden kan ha en enkelt årsak eller flere separate årsaker. Det kan tyde på en alvorlig tilstand som bør diagnostiseres og behandles av legen din. De fleste av de forhold som forårsaker begge disse symptomene er mulig å behandle. Hvis det er mer enn én årsak, må hvert tas opp.

betraktninger

Tenk som dukket opp først. Hvis du har hatt verkende bein for en stund, kan de røde nupper ikke være relatert. Hvis verk begynte etter støt dukket opp under huden din, kan humper være relatert til verkende. Informasjon om sekvensen vil være nyttig for legen din å avgjøre hva tester kan være nødvendig. Også viktig er om du har hatt denne kombinasjonen av symptomer før, eller hvis andre i familien har hatt denne tilstanden.

verkende ben

Mayo Clinic nevner flere forhold med verkende bein som et symptom. Alvorlig åreknuter kan føre til verkende, og årer er tau-lignende og lilla eller blålig i fargen. Osteomalasi kan føre bena å verke, men er ikke ledsaget av røde nupper under huden. Enhver tilstand som reduserer blodtilførselen til leggene kan føre til verkende eller kramper. Overforbruk av muskler kan også føre til verkende.

Red Bølgeblikk

Den medisinske teksten "Clinical Dermatology" beskriver noen tilstander som kan føre til røde støt under huden på leggene. Dype infeksjoner og cyster vil føre til støt under huden som kan være rødlig på overflaten og er ofte øm. Mange smittsomme sykdommer kan føre til utslett, og muskel verke kan følge med utslett. De to er i slekt bare indirekte. Narkotika reaksjoner kan produsere røde nupper, men de ofte klø. Den tilstand som blir behandlet, kan føre til at verkende ben.

Kombinasjon

Flere forhold har både symptomer på verkende og røde nupper. Sweets syndrom produserer anbuds støt og leddsmerter. Denne tilstanden er vanligvis plutselig i utbruddet, og du kan ha feber og føler deg dårlig. Den er behandlet med steroider. Erythema nodosum forårsaker store røde hevelser og leddsmerter. Dette kan påvirke andre deler av kroppen din, men leggene er et felles nettsted. Denne tilstanden vanligvis øker med anti-inflammatoriske medisiner og hvile.

Forsiktighetsregler

Hvis enkle løsninger ikke hjelper eller symptomene kommer tilbake, bør du oppsøke lege. Erythema nodosum og enkelte andre forhold som forårsaker både røde nupper og verkende ben kan være tegn på et internt problem. Kun legen kan bestille tester for å utelukke en alvorlig tilstand. Gir all den informasjonen du kan og være forberedt på mulige blodprøver, røntgen og en hudbiopsi.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com