Familieaktiviteter i Bahamas

July 31
Familieaktiviteter i Bahamas

Vann så klart du kan se for miles og mer enn 2000 øyer og Cays mener mange av dine familieaktiviteter i Bahamas vil dreie seg om strandliv og vann. Om dere blir lei av de endeløse dager på stranden og sandslott bygging, vurdere å slikke noen av kultur og opplevelser som er rikelig i Bahamas.

Familieaktiviteter i Abaco-øyene

Abaco-øyene tilbyr en 120 mil lang kjede av øyer å utforske både på land og i det rolige vannet i de omkringliggende havet. I vannet, kan familiemedlemmer i alle aldre nyte svømming mens eldre barn, ungdom og voksne kan se tropisk fisk og koraller mens snorkling. Den atlantiske siden av Abaco Islands tilbyr et korallrev som beskytter miles av sandstrender, men der det er en pause i rev, kan du nyte surfing. Lei en båt og ta med familien fiske eller besøke flere av øyene og Cays som utgjør Abaco Islands. Ta seiling leksjoner eller besøke undervanns syltetøy på Pelican Cays National Park eller Sandy Cay å nyte å se på livet i havet.

Ting å gjøre i Nassau

Nassau, kjent som Paradise Island, og har mange familievennlige alpinanlegg som tilbyr aktiviteter for barn. Hvis du bestemmer deg for å ta en familie eventyr og la resort, tilbringe en ettermiddag på Pirates of Nassau Museum i sentrum av Nassau, se flamingoer marsjere på kommando på Ardastra Gardens, Zoo og Samtale Center, nyte menneskeskapte vannsklier på Aquaventure Waterpark på Atlantis Paradise Island eller oppleve spenningen ved å svømme med delfiner på Dolphin Cay på Atlantis.

Kom deg bort fra alt i Eleuthera

Hvis ideen om den perfekte familie ferie innebærer uutviklet land og miles av uberørte strender og hav, bør øya Eleuthera være ditt førstevalg. Bruk litt kvalitetstid med familien på mer enn 220 miles fra kysten og rosa og hvite sandstrender. Du kan enkelt velge mellom Karibien eller atlantiske siden av Eleuthera, fordi øya er så smal. Besøk Glass Window Bridge i Gregory Town for å se Atlanterhavet møter det grunne vannet i Det karibiske under. Den lyseblå nyanse of the Caribbean står i slående kontrast til de dypere-blå nyanser av Atlanterhavet. Nyt en ettermiddag fôre hopping fisk på Rock Sound, et lite område av havet inneholdt av vegger av stein som gir inntrykk av en dam. The Ocean Hole mates fra en underjordisk strøm fra havet. Kaste noen brødsmuler i vannet og se fisken hoppe ut for å spise dem.

Exuma Cays Familieaktiviteter

Bestill en hel dag ekspedisjon for familien, slik som de som er tilgjengelige fra Four Cs Adventures. Båten har plass til opptil 12 personer, og kapteinen ble reist i Exuma-tallet og er godt kjent med alle de flotte stedene å dele. Du kan stoppe på en sjøstjerne reserve å se gigantiske sjøstjerne i det grunne vannet, eller ta noen konkylier fra havbunnen til å nyte i en konkylie salat. Din familie kan også besøke de Thunderball Grotto, en marin hule omtalt i James Bond-filmene. Under lavvann kan snorklere gå inne i grotten. Til alle andre tider, kan erfarne dykkere utforske grotten.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com