Alternativer til Vannmelon for Nyre Cleanse

April 19

Det er lett å ta nyrene for gitt, men de er blant de mest hardtarbeidende organer i kroppen. Nyrene klare giftstoffer og overflødig vann fra blodet, og over tid kan de få en opphoping av krystaller, kalt nyrestein, som blokknyrefunksjonen. For å opprettholde sunne nyrer, rensing dem med mat og vann er nøkkelen. Vannmelon rens metoden er populært, men det finnes alternativer.

Nyre rensing med vann

Nyrene er et filtreringssystem for blod. Når man spiser, bryter fordøyelsessystemet maten ned og sender næringsstoffer, avfall og vann i blodet. Nyrene filtrere ut avfall og vann, og transportere den til blæren. Du kan vitne nyrene 'effektivitet når du tisser. Den fargen på urinen din er avfall nyrene har filtrert ut av blodet.

Dersom legemet er dehydrert, vil det ikke være så mye vann til å transportere dette avfallet ut av kroppen. Dette (så vel som andre kosttilskudd og arvelige faktorer) kan føre til at avfallet for å bygge opp i nyrene og krystallisere, forårsaker nyrestein. Den beste måten å unngå dette, og for å bedre all-around nyre helse, er å drikke mye vann. Ti til tolv 8-unse glass om dagen er optimal for å opprettholde riktig nyrefunksjon. Men du kan bedømme vanninntaket mer nøyaktig ved å betale oppmerksomhet når du tisser. Hvis urinen er klar og luktfri, er du sannsynligvis får nok vann.

Nyre rensing med mat

Det finnes også en rekke matvarer og urter som kan hjelpe rense nyrene. For best resultat, legg disse matvarene til din vanlige kosthold, slik at du ikke trenger å gjøre en helg for å spise noe annet enn vannmelon.

Druer er høy i kalium, som bidrar til å regulere natrium i blodet og opprettholder blod alkalisk nivåer, å ta belastningen av overskudd av natrium og kalsium av nyrene. Friske druer eller usøtet druejuice er best.

Cranberries er stor for nyre helse fordi de inneholder kinin. Kinin konverterer til hippursyre i leveren, og denne bryter ned urea og urinsyre som kan akkumuleres i nyrene. Pure, usøtet tranebærjuice er best. Fortynne juicen med vann hvis du ikke kan stå den intense sur smak.

Urtete er også stor for nyrefunksjon. Løvetann og brennesle er populære. Et annet valg er ingefær og gurkemeie, som begge har antiseptiske egenskaper. Drikk urteteer to til tre ganger om dagen for best resultat.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com