Hvordan åndelig rense deg

September 21

Ritualer er en symbolsk måte å hjelpe deg slippe gamle vondt og forberede seg nye mål. Alle møter negativitet i livet, inkludert sladder, uro på jobben, samlivsbrudd og andre tap. De kan blokkere deg åndelig hvis du tillater dem å bygge og samle makt. Ved å utføre en åndelig rensing, kan du slippe disse negativer og ta tilbake makten. En rensing kan fungere som utgangspunkt for å bevege seg i en gunstig retning.

Trinn 1

Ta et bad for å forberede deg fysisk for den åndelige rensing. Blogger Melissa Goerke anbefaler å bruke badesalt i vannet, som salt er tradisjonelt ansett å være en rensende element. Som du slappe av i varmt vann, meditere på bestemte områder av livet ditt som trenger rensing.

trinn 2

Skriv ned aspekter av livet ditt som du ønsker å rense. Fokus på elementer som bidrar til negativitet og holde deg fast. Ta med alt som må bli utgitt for å fjerne din ånd.

trinn 3

Mediter på listen over negativer du nettopp opprettet. Envision negativitet i livet ditt oppløsning, blir til støv og blåse bort med vinden. Hvis du har religiøse tro, kan du be til din gud eller høyere makt i løpet av denne prosessen, ber om hjelp med rensing. Ellers bare gjenta et mantra som "Jeg slipper alt som er negativt i livet mitt. Jeg slipper sin makt over meg. Jeg gjenvinne kraften i min ånd."

Trinn 4

Brenn listen. Du kan tenne den med et stearinlys, fyrstikk eller lighter, men gjør det på et trygt sted hvor det ikke er fare for å starte en brann. Det beste stedet er over en vask eller badekar. Sett en plate i bunnen av vasken eller badekaret for å fange noen aske, som du kan strø utenfor.

Trinn 5

Chant "Jeg renset ved flammen. Min ånd er renset og frigjort." som papirbrannskader. Mens du gjør dette, tenk alt negativt som stiger opp fra din ånd og fordampe.

advarsler

  • Hvis du besøker en synsk som sier at du har blitt forbannet og tilbyr å selge deg en rensende, pass. Dette er en vanlig svindel for å få penger ut av deg ved å skremme deg. Det er svært lite sannsynlig at du har blitt forbannet, og du trenger ikke å betale noen til å utføre en rensende på dine vegne. Du er den eneste med makt til å fjerne negativitet fra livet ditt.

Tips

  • Goerke anbefaler å følge opp din åndelige rensing med en påminnelse om å hjelpe deg å holde på et positivt spor. Sett en skål eller vase med vann på et synlig sted, for eksempel en vinduskarm. Når du føler negativitet prøver å returnere, tenk det blir trukket til vannet og fanget i den. Tøm og fyll på vann fartøyet hver uke, og bilde negativitet går ned i avløpet sammen med væsken.

Du trenger

  • Badesalt
  • Stearinlys, fyrstikker eller lighter
  • Bolle eller vase (valgfritt)

© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com