Hvorfor ikke ta Laveste pris Medicare del d?

August 6

Medicare Del D er en føderal program som bidrar til å betale for kostnadene ved godkjente reseptbelagte stoffet planer. Siden Part D planer har betydelige forskjeller i kostnader og dekning, faktorer enn den månedlige premie bør vurderes når du velger en plan.

Dekningen

Dekning av medisiner varierer mellom ulike Part D programmer. Den laveste prisen plan kan ikke dekke alle dine medisiner, noe som kan føre til høyt ut av lomma utgifter for å få medisiner.

Co-pays

Selv om en viss medisiner er dekket, kan co-pay variere mellom ulike planer. Hvis et merkenavn narkotika er nødvendig, kan det kreve en betydelig høyere co-lønn eller ikke dekkes i det hele tatt av planen med lavest månedlig premie.

Apotek

Del D planer krever bruk av in-nettverk apotek. Ulike planer vurdere ulike apotek i-nettverk, så sørg for at din nåværende apotek eller et nærliggende apotek er i nettverk før du velger planen.

Sponsor

Vær oppmerksom på omdømme og historien til del D planens sponsor før melde deg inn i planen. Planen med lavest månedlig premie kan gis av et selskap med et relativt dårlig rykte i forhold til andre eller kan ha en historie for å gjøre vesentlige endringer i planer på årlig basis.

Off-label bruk

Noen Part D programmer ikke dekker visse medisiner med mindre en bestemt medisinsk tilstand er til stede. Hvis du tar medisiner som er foreskrevet "off-label", som betyr for en tilstand som det ikke er FDA-godkjent for å behandle, ta kontakt med plan administrasjon for å sikre at medisinen er dekket.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com