Hva er Dopamin Theory of schizofreni?

January 24

Schizofreni er en ødeleggende psykisk lidelse som incapacitates mennesker og forårsaker gruoppvekkende hallusinasjoner og vrangforestillinger synes å være ekte. Den Dopamin Theory of Schizofreni forsøker å forklare hva som skjer i hjernen til å forårsake schizofreni.

History of Theory

Den Dopamin Theory of Schizofreni ble første gang presentert i 1963. Forskerne Carlsson og Lindqvist foreslo teorien.

Regelmessig Dopamin Fungerende

Dopamin ble oppdaget i 1952 i Sverige. Det er en naturlig forekommende neurotransmitter i hjernen. Det spiller en rolle i sentralnervesystemet og er forbundet med hjernens system av motivasjon og belønning.

schizofreni

Schizofreni er en ødeleggende psykisk sykdom som vanligvis rammer menn i slutten av tenårene eller tidlig voksen alder, ifølge National Institute of Mental Health. Sykdommen består av vrangforestillinger, uordnede tenkning, bevegelsesforstyrrelser, flat affekt, sosial tilbaketrekning og kognitiv svikt. Høre "stemmene" er en vanlig svekkelse av schizofreni.

The Theory

Den Dopamin Theory of schizofreni spekulerer i at schizofreni oppstår når for mye dopamin produseres i hjernen. Det oppstår også når det er et høyt antall av dopaminreseptorer i hjernen, eller når de reseptorene som er svært følsomme for dopamin.

Dopamin og Schizofreni

Dette overskuddet dopamin flom hjernen, forårsaker en slags "rus" og hemmende funksjoner. Overskytende mengder dopamin fører til at nerveceller til å bli tent forårsaker hallusinasjoner å eksistere i verden utenfor og gjøre dem lettere å akseptere.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com