Hvilke typer utstyr sykepleiere bruker du?

February 26

Hvilke typer utstyr sykepleiere bruker du?


For å utføre sine oppgaver på en profesjonell og nøyaktig måte, må sykepleiere bruker visse typer utstyr. Med avansert teknologi, gjør dette utstyret de daglige oppgavene til en sykepleier enklere. Disse verktøyene spenner fra store til små nok til å bæres rundt i en sykepleier lomme. Hver av disse delene av utstyr har sin egen funksjon i sykepleie.

Termometer

Et termometer er et viktig verktøy som brukes av mange sykepleiere. Den brukes til å ta temperaturen av pasienter oralt, i øret, rektalt eller under armhulen. Den normale temperaturen i en voksen er 98,6 grader Fahrenheit eller 37,0 grader Celsius. Det finnes flere forskjellige typer termometre. Disse inkluderer den orale termometer, som har en lang og slank pære og brukes for å ta temperatur i munnen eller under armen; rektal, som er korte og butte med et fett pære; det elektroniske termometer, som er batteridrevet bærbart og som brukes i en rekke områder; engangs termometer, som har en sensor strimmel ved enden av et stykke papp, og er utformet for å brukes en gang; og lappen, med en sensor stripe som kan limes på pannen.

stetoskop

Et stetoskop er et medisinsk apparat som brukes til å lytte til den interne lyden av en menneskelig kropp. Når stetoskop er plassert på pasientens hud, kan pasienten bli bedt om å ta dype åndedrag. Lyder blir forsterket gjennom enhetens gulvet. Lydene reise gjennom slangen og headsettet, og inn i sykepleierens øreplugg. Noen sykepleiere velger å bruke en mer avansert, forsterket stetoskop.

Otoskop

Sykepleiere bruker et otoskop for å se ulike områder på en pasient, inkludert øregangen og det indre øret. Funksjonen til denne medisinske enheten er å finne ut om det er en blokkering eller voks i ørekanalen, hvis det er infeksjon i øregangen, og for å se etter brudd på trommehinnen.

Armbåndsur

Armbåndsur kan være nyttig for å overvåke pasientens vitale tegn, og også når dokumentere viktig informasjon. Det er nyttig hvis uret har en annen hånd, er vanntett og har glow-in-the-mørke funksjoner.

Blodtrykksmansjett

En blodtrykksmansjett brukes til å overvåke blodtrykk mens pasienten er avslappet. Mansjetten er pakket rundt pasientens overarm og målingen tatt som sykepleier klokker et mål og lytter med et stetoskop til pasientens blodstrøm. Det finnes også elektroniske blodtrykksmålere som er fremtredende i sykehus innstillinger.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com