HEPA Filter Cleaning

January 1

Å ha ren luft er viktig å ha god helse. Luften vi puster er som en suppe, med forurensende stoffer som flyter rundt oss hele tiden. Vi puster inn allergener og giftstoffer i løpet av dagen. Når det er mulig, bør vi prøve å filtrere våre miljøer, slik at vi får den beste luftkvaliteten mulig. HEPA filter er de beste filtre på markedet, så det er en fordel å vite hva HEPA filter gjør og hvordan du rengjør dem slik at de kan gjenbrukes.

Hvorfor Air Filtration?

Filtrering av luft er viktig fordi det gir kroppen en pause fra miljøgifter i verden utenfor. Tenk å komme hjem til et godt filtrert huset. Bihulene og lunger vil være å puste ren luft for første gang den dagen, og din helse vil ha stor nytte. En annen grunn til å vurdere HEPA luftfiltre for ditt hjem er å kutte ned på støv. Hvorvidt du har en støv allergi, er støvfri luft viktig for helsen din.

HEPA Difference

HEPA filter er hendene ned de beste filtre på markedet. HEPA filter kan plasseres i din luftventiler, ovn, rom luftfiltre og støvsugere. HEPA er et akronym for High Efficiency partikler Air. HEPA filter er tildelt et serienummer bare hvis de kan filtrere ut 99,7% av partikkel .3 mikron i størrelse.

Hvordan Clean HEPA filter

Fordi HEPA filter er bygget så godt, og således har en tendens til å være kostbare, er mange modeller konstruert for å renses og gjenbrukes. Den beste måten å nærme rengjøring HEPA filter er å bruke en støvsuger med en tynn "hjørne" vedlegg. Du kan arbeide vedlegget inn i sporene av HEPA filter for maksimal rengjøring. Hvis filteret er lett flyttbar, en annen god måte å rense det er ved å kjøre filteret under litt varmt vann. Du kan la den luftfilteret ut til tørk, noe som gjør at begge sider har tilgang til luft, og samtidig unngå direkte sollys som kan skade filteret.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com