Hjem rettsmidler for å bli kvitt Tarmparasitter

December 13
Hjem rettsmidler for å bli kvitt Tarmparasitter

Innvollsparasitter infiserer og bor din mage-tarmkanalen. Du kan bli smittet med to typer innvollsparasitter - protozoer og heleminths. Protozoer er mikroskopiske parasitter, hvor som heleminths er ormer som er synlige for blotte øye i sine voksne stadier. Hver av disse parasittene kommer inn i kroppen gjennom forurenset mat, vann eller hudkontakt. Magesmerter, gass, dysenteri, kvalme og oppkast er noen av de vanligste symptomene på en tarmparasittinfeksjon. Mens det finnes reseptbelagte medisiner for å eliminere disse parasittene, er det også hjemme rettsmidler du kan prøve.

Gresskarfrø

Gresskarkjerner inneholder mange gunstige bestanddeler som aminosyrer, karbohydrater og fettsyrer. Dessuten har de en høy vitamin og mineralinnhold. Gresskarfrø gi naturlig rette for rundorm og bendelorm. Ifølge University of Maryland Medical Center, Ascariasis, en sykdom forårsaket av rundormer, påvirker nesten 1 milliard mennesker globalt. Mashing gresskarfrø og blande det med en juice av ditt valg vil hjelpe deg å bli kvitt rundormer. Alternativt, bland gresskarfrø og løk med soyamelk for å hjelpe kroppen din med å bekjempe rundormer.

Hvitløk

Hvitløk er kjent for sine kvaliteter til å kjempe rundormer, Giardia lamblia og pinworms. Giardia lamblia infiserer tarmen, forstyrre funksjonene til fordøyelseskanalen. Ifølge Centers for Disease and Control Prevention (CDC), har giardia vært hovedansvarlig for vannbårne sykdommer i USA. Hvitløk, er unge bjørkeblader, lind aske og cognac anbefalt for behandling av Giardia lamblia. Bland revet hvitløk med pepperrot. Legg 1/2 liter av vodka til 50 g av denne blandingen. Filtrer blandingen og fordøye det to ganger om dagen før måltider for å bli kvitt Giardia.

malurt

Også kjent som Artemisia annua, har malurt vist seg effektiv i behandling av tarmparasittinfeksjoner. Det fungerer som en tonic for fordøyelseskanalen og har evnen til å roe fordøyelsesenzymer juice. Malurt er ikke anbefalt for bruk i lange perioder. Tea forberedt fra malurt frø brukes som et vanlig middel for å bli kvitt hookworms, rundorm og bendelorm.

Gulrøtter

Ifølge Vitaminer til helse, er gulrøtter anbefales for behandling threadworms. Gulrøtter har mye vitamin A og er rike på betakaroten, som gir dem muligheten til å motstå gjennomtrenging av threadworm larve. En juice utarbeidet av grating gulrot og blande det med honning er en god måte å bekjempe pinworms. Forbruker 1 ss. av denne blandingen er anbefalt med frokost og før du går til sengs for å holde deg fri fra Barnemark infeksjon.

goldenseal

Goldenseal fungerer som et antimikrobielt middel og hjelpemidler i fordøyelsen. Den er tilgjengelig i ulike former som tabletter, salve og pulver. Goldenseal forbedrer evnen av urter med hvilken den er blandet. Goldenseal inneholder berberine, som arbeider mot innvollsparasitter som Giardia lamblia, Entamoeba histolytica og pinworms. Kombinere goldenseal med nellik gir motstand mot pinworms og lever flukes.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com