Botemidler for Carpal Tunnel Syndrome

December 11

Botemidler for Carpal Tunnel Syndrome


Det er mange forskjellige produkter og prosedyrer tilgjengelig for å behandle, og selv kur, carpal tunnel syndrom. Men, skal tilstanden ikke stå ubehandlet.

Hva er Carpal Tunnel syndrom?

Carpal tunnel syndrom er en tilstand der median nerve, nerve som går inn i hånden fra underarm gjennom carpal tunnel, blir komprimert. Komprimering oppstår på grunn av faktorer som skader (håndleddsbrudd) eller, som oftest er tilfelle, repetitive overforbruk og dårlig ergonomi.
Ifølge US Dept. of Labor og Nasjonalt institutt for Occupational Safety and Health (NIOSH), er carpal tunnel syndrom # 1 rapportert medisinsk problem hittil. Det utgjør nesten 50% av alle arbeidsrelaterte skader. Omtrent en fjerdedel av alle PC-operatører er diagnostisert med carpal tunnel syndrom, og over 60% av alle arbeidsrelaterte belastningslidelser forekommer hos kvinner. Kvinner er dobbelt så stor sjanse for å bli diagnostisert med denne tilstanden enn sine mannlige kolleger.

Mild Carpal Tunnel Syndrome

I de mildere former for carpal tunnel syndrom, behandlinger som anti-inflammatoriske medisiner og håndleddet splinter tilby betydelig lettelse samt pågående forebygging av tilbakefall. Medikamentene bidra til å redusere betennelse som forårsaker svelling og splinter, som brukes ofte om natten, posisjonere håndleddet, slik som å redusere kompresjon av nerven mens sover.

Injeksjoner som behandling

Av og til har milde former for carpal tunnel syndrom, som har symptom på smerte og prikking er tilstrekkelig ubehagelig, fikk varig nytte fra gjennomgår en eller flere steroidinjeksjoner direkte inn i carpal tunnel for å gi direkte hjelp til hovne vev. Denne teknikken gjør det mulig for plassering av medisinen direkte hvor det er behov for de fleste. Prosedyren krever dyktighet hos personen som utfører injeksjonen slik at steroidet ikke injiseres direkte inn i det nerve eller sener.

kirurgiske prosedyrer

Når symptomene er alvorlige nok, så kirurgisk intervensjon er nødvendig for å avlaste trykket fra nerve og forhindre redusere potensialet for pågående skade på nerve fra dette trykk. En slik fremgangsmåte er "åpen" carpal tunnel utgivelsen prosedyren. Denne prosedyren består av et innsnitt over aktuelle området i sin hule hånd og håndledd, isolere den tverrgående carpal ligament (den struktur som gir press på nerven og deretter incising ligament for å avlaste trykket. Fordi dette er et kirurgisk inngrep, det krever en bedøvelse og er ofte utført i et sykehus eller poliklinisk kirurgi sentrum.

alternative Approach

En annen variant av kirurgi er "endoskopisk" carpal tunnel utgivelsen. Denne fremgangsmåten er avhengig av bruk av en liten, stiv fiberoptikk "område" som består av et objektiv og kamera for å visualisere median nerve, omkringliggende strukturer og undersiden av den tverrgående carpal ligament. Under direkte, endoskopisk visjon, er den tverrgående carpal ligament skjære gjennom hele sin tykkelse fra bunnen og opp. Denne prosedyren er vanligvis utføres gjennom to små "knivstikk", og dermed gjør det en minimal invasiv prosedyre i forhold til "åpen" tilnærming.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com