Effekter av kreft på kroppen

October 23
Effekter av kreft på kroppen

Hver kreft resultater fra unormale forandringer i genene til en normal celle. Genetiske feil er vanlige, men cellen gjenkjenner vanligvis og reparasjoner dem. De som rømmer anerkjennelse kan replikere og gi opphav til andre, stadig mer bisarre genetiske mutasjoner. Hver kreft er den kumulative produkt av dets mutasjoner og oppfører seg tilsvarende. Mens hver svulst er individuell, alle kreft dele noen karakteristiske virkninger på kroppen.

lokal Gjengroing

Normale celler blir hemmet i sin vekst ved kontakt med hverandre. Dette har den fordelaktige virkning av en ordnet mønster av reproduksjon og celle erstatning. Alle svulster - kreft og noncancerous - mangler at hemming og vokse overstrømmende, hopet seg opp på hverandre og produsere en hoven masse, eller svulst. Svulster kan trykke mot normale strukturer, slik som blodårer og nerver, og produserer smerte eller forårsake funksjonsfeil. Kreftsvulster har lagt kapasitet til å invadere og ødelegge nabo strukturer, forårsaker blødninger, blokkeringer, og tap av produksjon av normale hormonelle og biokjemiske produkter.

Spredning til andre nettsteder

En kreftsvulst er et kaotisk sted der genetiske mutasjoner forekommer i flere trinn, produsere stammer av celler som varierer i sine evner. Noen mutasjoner er dødelig for cellen, men andre konferere egenskaper som gjør at ytterligere dårlig oppførsel. Evnen til å forlate den opprinnelige svulsten nettstedet og reise til og implantat andre steder i kroppen - metastase - erverves etter denne mutasjonen mekanismen. Metastatiske svulster invadere den nye bakken, forårsaker skade og produsere ytterligere mutasjons varianter. Et vanlig eksempel er spredning av kreft fra bryst, lunge og prostata til bein, der kreft forårsaker smertefulle og invalidiserende brudd.

Vekttap

Vekttap forekommer hos opptil 80 prosent av personer med kreft, ifølge Dr. Benjamin Tan og kolleger i en april 2011 artikkel i "Journal of Genetics." Den tapte massen er i både muskel og fett, og et resultat av tumor undertrykkelse av appetitt og endringer i biokjemiske mekanismer for produksjon av proteiner og andre forbindelser. Disse endringene er et resultat av de mutante genprodukter fra innen cancer i samspill med normale organer og vev.

Redusert motstand mot infeksjon

Immunsystemet gjenkjenner regelmessig og ødelegger mutante celler. Noen mutasjoner gir kreftcellen evne til å lamme immunrespons og unnslippe sin kontroll. Den nedsatt immunforsvar er også begrenset i sin evne til å identifisere fremmede organismer, som virus og bakterier. Infeksjoner kan forekomme i hele kroppen, spesielt i hud og lunger. Lungebetennelse er den endelige komplikasjon hos mange mennesker med kreft.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com