Øvelser for å få kneskålen til å spore Riktig

November 9

Øvelser for å få kneskålen til å spore Riktig


Kneskålen (patella) er en plate av ben som dekker den nedre ende av lårbenet (femur) og den øvre ende av tibia. Det beskytter kneleddet som forbinder disse bein og bistår også lårmusklene i å flytte denne felles. I noen tilfeller kan kneskålen gli ut av sin normale stilling (forrykke), som fører til smerte og ustabilitet. En rekke øvelser er tilgjengelige for å behandle denne tilstand hvis det forekommer.

Forståelse Kneecap Ustabilitet

I henhold til Medline Plus, kneskål dislokasjoner mest typisk forskyve patella til utsiden av benet. I tillegg til smerter, kan du oppleve ømhet, hevelse og en usedvanlig mobil kneskål at du kan skifte fra side til side med hånden. Hvis du forskyve kneet en gang eller to, er det sannsynlig at du vil være ute av stand til å gå uten noen form for legehjelp. Hvis du opplever gjentatte dislokasjoner, kan din smerte nivå avta, og tilstanden kan føre til færre ustabilitet i beinet. Imidlertid vil skade på kneleddet fortsette selv i fravær av ekstrem ubehag, og du vil trenge for å løse situasjonen.

Opprette et treningsprogram

Rådfør deg med lege eller fysioterapeut før du starter et program for å forbedre helsen til kneskål. Din fysioterapeut skal kunne vurdere den nåværende tilstanden til kneet og utforme et program som vil forbedre dine symptomer uten å forårsake ytterligere skade.

utøve opsjoner

The University of Michigan Health System anbefaler en rekke øvelser for kneskål forvridning (subluksasjon). Det overordnede målet med disse øvelsene er å styrke hofte og lår muskler for å holde kneskålen på plass. De kan også hjelpe strekke musklene på sidene og baksiden av låret. Tilgjengelige utøve opsjoner inkluderer stående hamstring og kalv strekninger, quadriceps strekninger, sideliggende beinløft, hever rette ben og strekninger av tractus band, en lengde på bindevev som strekker seg fra hoften til et punkt like under kneet. Visse øvelser for å forbedre dine symptomer kan utføres ved hjelp av elastiske rør eller spesialiserte styrke band. Disse inkluderer kneet stabiliseringsøvelser og motstått kne utvidelser. Legen kan også anbefale andre former for trening for å bedre sporing av kneskålen, inkludert sykling.

ekstra Betraktninger

Hvis kneskålen dislocates tross fysioterapi og trening, kan legen anbefale kirurgisk behandling for å korrigere problemene dine. Vanligvis er målet med operasjonen er å stramme eller justere sener festet til kneskål eller å frigjøre noen vev som fører til at kneskålen til forrykke. Ta kontakt med din kirurg for detaljer om mulige kirurgiske alternativer.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com