Medisinsk Rep Job Description

April 8

Medisinsk Rep Job Description


Medisinske representanter er ansatt av farmasøytiske selskaper for å fremme selskapets produkter innen helsesektoren. Dette betyr normalt distribuere produktinformasjon til leger, sykepleiere og medisinske teknikere i både sykehus og allmennpraksis. Håpet er at dette vil føre til leger forskrivning selskapets narkotika i favør av sine konkurrenter.

Beskrivelse

Medisinske representanter gis normalt et bestemt produkt for å fremme i en gitt geografi. Representanter må organisere møter med leger der de beskriver sitt produkt. Gitt at leger har litt ledig tid disse møtene er ofte kort som gir rep litt tid til å beskrive sin produktets fordeler. Det kan også være tider da representanter organisere workshops og arrangementer for medlemmer av helseindustrien hvor de kan markedsføre sine nye produkter til et større publikum.

timer

Timene av en medisinsk representant er fleksible som de organiserer sine egne møter med leger. Prioritet gis normalt til de legene som foreskriver de fleste medikamenter. De fleste møtene foregår enten i morgen, lunsj eller på slutten av arbeidsdagen. Mye av dagen kan bli brukt som reiser fra en lege til en annen.

kvalifikasjoner

For å bli en medisinsk representant bør du ideelt sett ha en universitetsgrad, fortrinnsvis i vitenskap. Imidlertid er arbeidsgivere i økende grad tar på kandidater fra en rekke universitet disipliner. Å få en fot i døren er også mulig for de som ikke har en grad, men har en high school diplom og salgserfaring eller bakgrunn i helsesektoren.

Kvaliteter

De mest essensielle kvaliteter som trengs for å være en medisinsk representant er gode mellommenneskelige ferdigheter og evne til å skape og bygge solide relasjoner med leger og leger. Gode ​​kommunikasjonsevner er også sterkt ønsket som representanter forventes å være i stand til å overtale legene til deres måte å tenke på. Tålmodighet og selvtillit motivasjon er også nødvendig, da representanter vil måtte håndtere avvisning gang på gang. Leger er opptatt og vil ofte nekte å se reps på grunn av tidspress.

lønn

Ifølge Bureau of Labor, i 2004 gjennomsnittlig lønn for medisinske representanter var $ 60 130 per år i USA. I Storbritannia Utsiktene rapportert at gjennomsnittlig lønn for en rep med 3-5 års erfaring var £ 25 000 - £ 35 000 i 2008. Representanter også motta provisjon som utgjør mellom 10 prosent til 20 prosent av deres totale inntekter. Andre perks av jobben inkluderer firmabil, reiseutgifter, helseforsikring og selskapet kredittkort.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com