Ginger Ale & amp; cold rettsmidler

April 29

Folk har brukt naturlige og hjem rettsmidler for tusenvis av år å behandle en hode kaldt. Selv om naturpreparater ikke kan kurere forkjølelse, kan de føre til kortere varighet og føle deg bedre mens du venter på å bli frisk. Hvis velger å bruke naturlig rettsmidler for å behandle din kald, sjekk med legen din, spesielt hvis symptomene vedvarer.

Ingefærøl

Ingefær er en velkjent urtemedisin nyttig for å redusere betennelser og for behandling av magebesvær og kvalme. Ginger ale er en måte å ta ingefær for å bosette magen eller redusere trykkende bihuler eller hoste hvor det er hevelse på grunn av betent vev. For å være sikker på at din ingefærøl gir deg den ettertraktede lindring, sørg for at den er laget med ekte ingefær. Ginger smaks vil ikke hjelpe lindre symptomene dine. Les etiketten for å sjekke ingrediensene. Hvis den er laget av ekte ingefær, åpne en flaske og la den gå flatt og varme til romtemperatur. Hell litt i et glass og nippe til det som er nødvendig for å lindre symptomene dine. Bruk ingefærøl søtet med sukker; sukker kan også være nyttig i settling magen og tørke opp bihulene.

Kyllingsuppe

Kjærlig kjent som jødisk penicillin, gjør kyllingsuppe redusere flaskehalser, redusere smerter i kroppen og lindre betennelser. Anekdotiske bevis tyder på at kyllingsuppe kan ha anti-inflammatorisk og anti-viral egenskaper. Dampen stiger opp fra den varme suppen kan fjerne trykkende bihuler og brystet lunger. Enkelte grønnsaker som gulrøtter inkludert i suppen kan inneholde antioksidanter og vitamin C som bekjemper infeksjon. Andre ingredienser som løk og hvitløk levere et vell av kulde-kampene stoffer, ifølge "The Green Pharmacy Herbal Handbook". Når det er sagt, kyllingsuppe bør være hjemmelaget eller laget med gode råvarer. Hermetisert, eske og instant supper kanskje ikke har de egenskapene nyttige i herding en kald.

saltvann Gurgle

En gammel folkemedisin verdt å prøve når du er forkjølet er en saltvann gurglevann. Salt vann lindrer smerte, kløe i halsen og hjelper betent vev å tørke opp. En saltvann eller saltvann nesespray kan også bidra til å smøre uttørkede nesegangene og tømme bihulene.

sink Lozenges

Sink er et viktig mineral for helsen. Blant dens egenskaper er de evner å øke immunitet og styrke kroppens systemer. Hvis du har en sår hals, suge på en sink pastill for å lindre smerte og bremse utviklingen av sykdommen. Hvis du tar en pastill på det første utbruddet av en sår hals, kan immunsystemet kunne stoppe kulden fra framdrift helt. Sink bør kun brukes under en sykdom, umiddelbart før fulle utbruddet av en kald eller for en uke eller så etter rehabilitering. For mye sink kan svekke immunsystemet, interfererer med absorbsjonen av andre nødvendige mineraler og næringsstoffer.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com