Helserisiko av Skechers Shape-Ups

March 14

Sketchers Shape-Ups er en av de nyeste verktøyene som tyder på en enkel måte å komme i form. Den unike designen av Shape-Ups sko inneholder en utpreget avrundet såle og ekstra demping. Den eneste form skaper ustabilitet og krever at brukeren å automatisk gjøre endringer i sine tur- og stående mønstre. Sketchers sier ustabilitet av skoen er hva som gir de mange helsemessige fordeler, mens Fotpleie og andre forskere tyder på at uroen i skoen kan føre til mange helsefarer og problemer.

Påstander

Sketchers hevder at bruk av Shape-Ups vil hjelpe brukeren forbrenne flere kalorier, tone ben muskler og bedre holdning. Sketchers hevder at den myke innsatsen og rulle i sålen gir en mer naturlig gange overflate, bedrer blodsirkulasjonen, redusere felles stress, redusere kroppsfett og vekt, og redusere ryggsmerter. Fotpleie og andre forskere tyder på at forbrukerne være oppmerksomme på disse påstandene, som studier er ofte utformet for å gi de ønskede resultater. Forbrukerne vil føles annerledes når man bærer disse skoene fordi den unike designen får kroppen til å bruke forskjellige muskler. Hver gang du endrer sko eller slitasje noe unikt, kan du oppleve noen sårhet, men det betyr ikke nødvendigvis at du er toning muskler.

Forskning

Forskningen som har støttet disse påstandene er finansiert av Sketchers og har ikke blitt fagfellevurdert. Andre har kritisert Sketchers 'dårlig forskningsdesign også. Forskning utført av personer utenfor Sketchers har begynt å se på gyldigheten av helsepåstander og for å undersøke helserisikoen av sko. The American Council on Exercise evaluert Sketchers Shape-Ups, og resultatene av deres studie viste ingen signifikant økning i øvelsen respons eller i muskelaktivering. Videre uttrykte forskerne bekymring om hvordan toning sko endre den naturlige gangart mønsteret. Utvidet forskning er nødvendig for å undersøke de langsiktige virkningene av sko på en persons gangart.

helserisiko

En av de første tingene brukeren merknader om Shape-Ups er at de er tunge i forhold til en normal atletisk sko. Shape-Ups veie mellom 13 til 17 unser, sammenlignet med 9 til 12 unser for andre joggesko. Iført tunge sko legger mer belastning på muskler, bein og ledd, og kan også føre til slitasjeskader og tretthet. Med trøtthet kommer et sammenbrudd i form og naturlige ganglag mønstre, noe som øker risikoen for skader i ankler, knær og hofter. En annen helserisiko forbundet med Shape-Ups er den økte risikoen for å falle eller skli. Fordi skoen har ekstra pute og en høyere såle, har du en høyere tyngdepunkt fortrenge kroppens kontroll. Skoen har dårlig trekkraft og - kombinert med rullende såle - det kan øke risikoen for å skli. Endelig fot og ankel sensasjoner hjelpe kontroll balanse og gangmønster, og iført Shape-Ups kan ta bort disse viktige opplevelser, som leverer sensorisk informasjon til hjernen. Styrke og reaksjonstid er høyest hos personer som har de sterkeste fot og ankel opplevelser, ifølge Consumer Reports.

betraktninger

En rekke studier har vist at Shape-Ups ikke har de fordelene Sketchers hevder for sine sko. Disse skoene er et forsøk på å finne en enkel løsning for å komme i form uten å gjøre noe arbeid, men helserisikoen kan bli langvarig, og kan skape kaos på kroppen. En rekke skader har vært forbundet med seg Shape-Ups, inkludert tretthetsbrudd, lårhalsbrudd, ankelbrudd, ødelagte Achilles sener, ryggskader og andre typer serier skader. I februar 2011, Sketchers inngått en føderal class action-søksmål etter en Ohio kvinne hevdet skoene forårsaket tretthetsbrudd. Et stort antall krav som blir levert og vurdert i dag. Consumer Reports medisinsk rådgiver Orly Avitzur gjennomført en evaluering av skoen og konkluderte med at Shape-Ups er ikke anbefalt for noen varighet, spesielt for de som har balanse problemer eller nerveskader i føttene. The American Council on Exercise administrerende vitenskap offiser Cedric Bryant Ph.D. sier han er bekymret for at iført disse skoene vil endre en persons gangart og forårsake lavere ekstremitetene problemer. Dr. Bryant planlegger flere studier for å vurdere de langsiktige effektene av skoene.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com