Tester for Dyskalkuli

March 19
Tester for Dyskalkuli

Ifølge American Academy of Child og ungdomspsykiatri, lærevansker som dyskalkuli påvirke minst en av 10 barn i skolealder. Vanskeligheter med læring er knyttet til nervesystemet ikke mottak, behandling eller formidling av informasjon på vanlig måte. Dyskalkuli er en lidelse av å lære matematikk, noe som kan påvirke et bredt spekter av informasjonsbehandling som romlige forhold, huske tall eller fakta og sekvensering av trinnene. Dyskalkuli påvirker individer annerledes fordi matematiske funksjonshemninger ofte varierer. Men det er advarselen tegn, for eksempel problemer med å forstå numeriske prosedyrer som telling eller numerisk mønstergjenkjenning, som spør videre evaluering for denne lidelsen.

initial Evaluering

Den innledende evalueringsprosessen bestemmer tilstedeværelsen av en lærevansker. Ifølge lærevansker Association of America, letter faglig vurdering identifisering av lærings problemet samt ber planlegging av spesielle behov for pågående utdanning. Formelle og uformelle tester for å måle matematiske prestasjoner oppstår etter at barnet er ansett som å ha et problem med å lære aritmetikk. Siden de former for dyskalkuli variere, krever dette ofte flere screenings eller tester for å finne bestemt område i numerisk mangel barnet sliter med.

WISC-III

Den Wechsler Intelligence Scale for Children, eller WISC-III, er en individuell test gitt til barn i alderen mellom 6 og 16, muntlig og uten tidsbegrensning, unntatt under den matematiske delen. Den matematiske delen har flere bruksområder som blir testet. De delene av denne testen omfatter verbalt innrammet matematiske programmer, gjenta diktert sifre i en serie for undervisning som fremover eller bakover, og blokkdesign, som inkluderer kopiering små geometriske mønstre. En kodende del av denne testen måler erkjennelse av fasonger og transkribere siffersymboler så raskt som mulig i et tidsbegrenset måte. Samlet intelligens måles ved full WISC-III-test. Dyscalculia anses tydelig når en uoverensstemmelse foreligger mellom resultatet av den aritmetiske del av testen sammenlignet med den samlede testresultatene.

WJ III

The Woodcock Johnson III, eller WJ III, er en test for alle aldre over 2 år gammel. Den tester generelle akademiske prestasjoner og inkluderer kort testing for matematiske evner. Fairleigh Dickinson University beskriver matematiske deler av testen som involverer beregninger, tidsbestemt beregninger, muntlige ord problemer og spørsmål om fakta matte informasjon eller operasjoner. Den samlede Testen fokuserer på kognitive evner og dyskalkuli er diagnostisert når en uoverensstemmelse mellom matematikk-delen av testen er lavere enn den generelle kognitive prestasjoner scoret på testen.

dyskalkuli Screener

Den Dyskalkuli Screener er en nyere standardisert og databasert test utviklet for å diagnostisere barn mellom 6 og 14. I henhold til 2007 anmeldelse i "British Society for forskning i lære matematikk," denne testen brukes kun til å skille dyskalkuli fra en hvilken som helst annen tilstand som påvirker ytelsen. Den Dyskalkuli Screener identifiserer mangler i numeriske oppgaver gjennom å måle reaksjonstid, antall sammenligninger og bruk av addisjon og multiplikasjon prestasjoner.


© 2020 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com