Sugaring Fordeler og ulemper

October 30

Sugaring Fordeler og ulemper


Hair-fjerning metoder varierer i form av smerte, kostnader og effektivitet. Sugaring er en gammel form for hårfjerning som tilbyr et levedyktig alternativ til voksing. Med litt øvelse kan du lene å opprette lime i ditt eget hjem med grunnleggende elementer fra kjøkkenet. Sugaring er effektivt, men det er både fordel og ulemper når det er i forhold til andre hår-fjerning metoder.

Ikke skade huden

Sugaring innebærer å helle en smeltet sukker løsning over huden og fjerne den med klut strimler. Når stripene er trukket unna, er håret fjernet fra roten. Sugaring er svært lik voksing i denne sammenheng. Imidlertid vil sugaring løsningen kun holde seg til hårene og ikke huden. Dette reduserer hudirritasjon og smerte når strimlene er fjernet. Voks fester seg til håret og huden, forårsaker mer smerte og potensielle irritasjon

naturlige ingredienser

Den oppløsning som anvendes i sukring er fremstilt av naturlige ingredienser. De fleste består av sitronsaft, sukker og vann. Disse ingrediensene er veldig snill mot huden. Sukker er faktisk sunt for huden på grunn av dens antibakterielle egenskaper. Noen voks brukes i hårfjerning inneholder ingredienser som kan forårsake hudutslett.

Easy Clean-Up

Siden sugaring løsninger er laget av helt naturlige ingredienser, rydde de opp lett med såpe og vann. Voks kan være ganske rotete og vanskelig å rengjøre fordi mange inneholder petroleum tilsetningsstoffer. Noen ganger er flere produkter som trengs for å rydde opp etter voksing.

Smerte

En ulempe å sugaring er smerte involvert. Selv om sukker løsningen vil kun holde seg til hårene, trekke dem ut fra røttene fremdeles forårsaker smerte. Legge press på den nylig sugared området er en måte å redusere ubehag.

Ikke Effektiv på Really kort hår

Når et område av huden er blitt sukret, vil hårene holde seg borte i en periode på en til to uker. Imidlertid ikke hår trenger for å vokse tilbake minst en kvart tomme før prosessen kan gjentas med hell. Mange voks kan fjerne hår som er langt kortere.


© 2019 scubaimagery.com | Kontakt oss: webmaster# scubaimagery.com